torstai 13. joulukuuta 2012

b-ball ikävä

J: Olen tässä pari viime päivää ollut vähän kipeänä ja en oo pakollisten juttujen lisäksi viitsinyt kauheasti liikkua tästä sängyltä lämpöpatterin vierestä minnekään.. Mulla on ollut hyvin aikaa katsoa pari viimeistä Harry Potteria (nyt on koko DVD-boxi katsottu, jee!), lueskella blogeja ja selailla vähän mun koneen valokuvakätköjä.. Viimeinen ei ole kovin suositeltavaa, sillä aina kuvia katsellessa tulee ihan hirmuinen ikävä kaikkia kavereita! Eksyin myös selailemaan koriskuvia ja vitsit kun tuli ikävä koriskentälle..

Photobucket

Olen nyt Englannissa ollessa kyllä urheillut ahkerasti, pyrin käymään kuntosalilla tai jumpissa neljä-viisi kertaa viikossa ja ainakin kerran viikossa juoksemassa kunnon lenkin, mutta silti tuntuu, etten ole urheillut yhtään! Mulle urheilu tarkoittaa koriskentällä pallon perässä juoksemista. Esimerkiksi joogasta ja pilateksesta tulee rentoutunut ja hyvä olo, kunnon salitreenin jälkeen tuntee tehneensä jotakin ja tunnin juoksemisen jälkeen on ihanan vapautunut olo, mutta mistään ei tule sellaista samanlaista fiilistä kun koriksesta! Kävin kesällä viikottain pelaamassa korista kaveriporukalla. Joku viikko käytiin kerran, mutta parhaimmillaan käytiin neljästi ja joka kerta sieltä lähtiessä oli hymy huulilla ja energinen olo.. 

Photobucket

Kävin pari viikkoa sitten kyselemässä uudesta leisure centeristä koriksen peluu mahdollisuuksista.. Siellä on kenttä ja sinne pääsisi halutessaan heittelemään, mutta yksi kerta maksaa ymmärtääkseni £12, ja sen verran edes minä en ole valmis maksamaan. Mun korisikävä saa toivottavasti helpotusta joululomalla.. Aion vaikka väkisin mennä mukaan kaveripoikien treeneihin ja tietty katsomaan Vikingsien peliä! ;) Täällä ollessa taidan jatkossakin tyytyä vain Fitness Firstiin. Ei sillä ettenkö olisi tyytyväinen, päinvastoin! Mä niin rakastan sitä paikkaa ja ärsyttää ihan älyttömästi, että oon päässyt vasta kerran sinne tällä viikolla. Tänään on pakko pitää vielä taukoa, mutta huomenna menen vaikka mikä olisi ;)

Ps. Innostuin vähän tekemään kollaaseja vanhoista kuvista. Varokaa vaan, niitä tulee vielä lisää ;)

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on yksi joka haluaa pelata koripalloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmottaudu nimellä niin mennään pelailee! ;)

      Poista