keskiviikko 5. joulukuuta 2012

alkuviikon kuulumisia

J: Olen viime aikoina huomannut, että kaikki hauskimmat arkiset kuvat tulee otettua aina kännykällä.. Siksi on taas loistava aika taas purkaa muistikortin sisältöä ja kertoa vähän kuulumisia..

Photobucket
Photobucket

Maanantaina pojilla oli vapaata, joten olin heidän kanssa koko päivän. Päivä oli oikeasti paljon kivempi mitä pelkäsin! Leivottiin pipareita, kuunneltiin joululauluja, käytiin puistossa pelaamassa jalkapalloa ja leikkimässä, potkittiin vähän sisälläkin, ammuttiin tinaukkoja ja muuta kivaa. Illalla vapauduttua lähdin vielä salille ja sen jälkeen ilta meni syöden Elinan tuomia karkkeja. Kyllä Candy Kingit maistuikin hyvältä, kiitos vielä kerran!;)
Pipareistakin tuli muuten tosi hyviä. Yleensä vedän ihan liikaa sitä taikinaa leipoessa ja sen jälkeen saatan syödä yhden tai kaksi valmista piparia ja unohtaa ne sen jälkeen purkin pohjalle.. Nyt kuitenkin ne ovat maistuneet liiankin hyvin ;) 

Photobucket

Eilinen meni multa kokonaan jotenkin ohi! Kävin päivällä vain pilateksessa, kaupassa ja pesin vähän pyykkiä, mutta silti tuntui, että koko ajan oli kiire jonnekin suuntaan. Illalla onnistuin nukahtamaan taas joskus yhdeksän jälkeen tähän sängylle lehteä lukiessa ja nyt on joko siitä tai pilateksesta johtuen paikat ihan jumissa. Haluan hierojalle!

Tänne oli muuten yönaikana satanut lunta, jee! Tosin se on jo sulanut melkeen kokonaan pois. Lapset repivät siitä tietenkin kaiken ilon irti ja lumipallot lentelivät koulumatkalla.. Onneksi yksikään ei osunut muhun, vaikka taisin maalitauluna ollakin.. Miten niin pieni määrä lunta voikin saada lapset ihan sekasin? Tai no ei vaan lapset, uutisia lukiessa vaikutti vähän siltä, että koko maa on ihan sekaisin! Nyt mä laitan lämmintä vaatetta päälle ja lähden tuhlaamaan veronpalautuksia joululahjoihin ;)

2 kommenttia:

  1. siis oon sitä mieltä, että candykingit on parhaita irttareita! parempia kuin makuunin tai minkä tahansa muun irttiskaupan :D jotenkin ne on "tuoreempia" ja valikoima on esim cittareissa just passeli! ja siitä värikkäästä pussista on jotenkin kivempi syödä kuin makuunin läpinäkyvästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :D Mä kyllä tykkään enemmän sellaisesta läpinäkyvästä pussista.. :P

      Poista