perjantai 30. marraskuuta 2012

vieraita tulossa

J: Yksi parhaista jutuista ulkomailla asuessa on ehdottomasti se, kun joku ystävä tai perheenjäsen tulee kylään ja saa esitellä omaa kaupunkiaan, nähtävyyksiä ja suosikkipaikkoja. Mun kavereista vasta Riikka ja Riina ovat käyneet täällä St Albansissa ja Teemun kanssa oltiin Lontoossa.. Nyt on Elinan vuoro, jee! Tätä postausta kirjoittaessa neidin kone on juuri laskeutunut Gatwickille ja mun pitäisi pian lähteä juna-asemalle häntä vastaan.. Tällä kertaa saan siis ihan oikeita vieraita, ei vaan tonttuja..

Photobucket
Photobucket

Ollaan aluksi täällä St Albansissa, sillä mulla on perjantaina vielä työpäivä.. Sillon on onneksi aikaa kierrellä St Albansin "nähtävyyksiä", kun pojat on koulussa ja illalla pubiin! Lauantaina mennään Lontooseen yhdeksi yöksi ja sunnuntaina tuun takasin tänne. Ihana viikonloppu siis tulossa! Mä haluaisin ainakin käydä Hyde Parkin Winter Wonderlandissa ja ihan vaan hengailla ja ihailla kaupungin joulujuttuja.. Eli varautukaa, pian on tulossa lisää jouluhypetystä!;)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Oon jo suunnitellut meille turistikierroksen täällä, vähän samoissa maisemissa mitä ylläolevissa kuvissa näkyy. Ne on syyskuun lopulta, kun Riikka kävi täällä. Olisipa vieläkin yhtä lämmin ilma! Täälläkin alkaa olla jo talvi.. Tosin ei ihme, sillä lauantaina on jo joulukuu ja tasan kolme viikkoa siihen, että mä lennän Suomeen ja näen kerralla enemmän kun yhden kaverin, jee! 

Postaus on ajastettu, tällä hetkellä pitäisi olla aamutoimet menossa. Palaillaan sunnuntaina :)

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mä tykkään tosta puistonpenkki-kuvasta erityisesti. :) Hauskaa viikonloppua kaverisi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä oli loistava viikonloppu!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja noi niittikengät on hienot! :)

  VastaaPoista
 3. amazing pics!!! i follow you now ;)
  i would love to follow me back because I really love your blog!!
  kisses
  http://blogcashmeremafia.blogspot.com

  VastaaPoista