maanantai 26. marraskuuta 2012

uutta!

J: Mun ei pitänyt (ainakaan kauheasti) shoppailla ennen joulua muuta kun joululahjat ja uudet kengät itselleni. Lauantaina kuitenkin päädyttiin Annan kanssa shoppailemaan Westfieldiin, josta ei tosiaankaan voi lähteä ulos tyhjin käsin! Osa näistä ostoksista on kyllä viime lauantailta, kun taas oltiin Watfordissa. Sain kuitenkin ostettua kaikkea, mitä mun listallakin luki ja oon ihan tyytyväinen, vaikka rahaa taas menikin liikaa..

Photobucket
Primarkista ristitoppi, joka itseasiassa oli jo viime lauantaina päällä.

Photobucket
Ostoslistalta voi nyt vetää yli myös vaalean neuleen.. Sovittelin Forever21 kolmea erilaista neuletta ja lopulta päädyin tähän, joka oli isoin ja pehmein

Photobucket
Ostoslistalla oli myös mustat kengät. Nämä ei ole ihan sellaset joita etsin, mutta saa nyt kelvata, sillä jotkut mustat oli pakko saada. Maksoi onneksi vaan £15 ja ostopaikkana mikäs muu kuin Primark!

Photobucket
Reppu myös Primarkista. Tämä on just sopivankokoinen päiväreissuilla just vaikka Lontooseen. Yleensä käytän aina kangaskassia, mutta reppua on paljon kivempi kantaa selässä..

Photobucket 
Vihreät housut myös Primarkista, Mietin ensin camo-kuosisia housuja, mutta nämä on ehkä vähän turkin käytettyä arkena. vallisempi vaihtoehto! Tulee ainakin käytettyä arkenakin.

Nyt mä oikeesti oon shoppailematta jouluun asti.. Joululahjoja ei lasketa, niitä on pakko alkaa pian ostelemaan. Mulla oli noin kuukausi sitten ihan selvää mitä ostaisin kenellekin ja nyt kun pitäisi ostaa niitä, niin kaikki ideat ovat kadonneet jonnekin.. Apua! 

8 kommenttia:

 1. mä oon pitkään ettinyt jotain kivaa reppua mutta tuntuu ettei mistään löydy oikeanlaista!! toi olisi täydellinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on. Tai no vähän ehkä sais olla vielä suurempi, mutta kelpaa!

   Poista
 2. Nyt tuli sellanen olo että on PÄÄÄSTÄVÄ Primarkiin! :D Varmaan ihan taivas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Koskaan en ole vielä poistunut sieltä tyhjin käsin ;)

   Poista
 3. Hei, ois kiva kuulla tilanneraporttia siitä, millaiset noi kengät on käytössä.. meillä ei ole Primarkin kengät kestäneet mitenkään erityisen pitkään, ja siksi vältän ostamasta sieltä korkkareita tai talvikenkiä, vaikka välillä tekisi mieli, haha :p.

  VastaaPoista
 4. Joo voin raportoida kun tiedän:) Mulla on ollut aikasemmin Primarkin tennareita ja balleriinoja ja ne ovat ainakin kestäneet yllättävän hyvin hintaansa nähden!

  VastaaPoista