lauantai 24. marraskuuta 2012

uusi takki!

Photobucket
Photobucket


R: Taisin ohimennen jossain postauksessa mainitakin että ostin H&M:ltä ihan älyttömän kivan takin. H&M:llä oli vähän aikaa sitten (en tiedä onko enää..) paljon takkeja puoleen hintaan, ostin tämän sillon ja hintaa takille jäi vähän alle 25 euroa. En mä tätä varmaan täyteen hintaan olisi ostanut nyt kun talvikin on tulossa ja tämä on syystakki, mutta tolla hinnalla voi hyvin tehdä pienen heräteostoksen..

Takki on yllättävän lämmin ja alle mahtuu hyvin paksumpikin kerros vaatteita, eilen tuli jopa kuuma kun kävelin tässä takissa illalla yliopistolle, vaikka takin alla oli vaan ohut jakku ja olkaimeton mekko. Mä olen niin ihastunut näihin nahkahihaisiin takkeihin, mutta kaksi samantapaista saa kyllä riittää.. Lupaan, että seuraava takki jonka ostan on yksivärinen.

Eilen oli ne ainejärjestön pikkujoulut, oli kyllä hauskaa! Kuulin mm. että googlettamalla sosiaalipolitiikan, eksyy helposti tänne blogiin. Että terkkuja vaan kaikille sosiaalipolitiikan opiskelijoille! Mä olin taas vähän vanhus ja lähdin baarista jo klo 23 aikoihin kotiin, joka oli kyllä ihan hyvä päätös. Eipä ainakaan mennyt rahaa ja mistään darrasta ei onneksi ole tietoakaan tänään. Eli jos haluaa välttää darran, niin suosittelen aikaista kotiin lähtemistä sekä graavilohinäkkileipiä ja omenaa coca cola zeron kanssa ennen nukkumaan menoa!

19 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. i just can't. love it so much.

  VastaaPoista
 3. Love it!!

  thephantomsquare.blogspot.com
  xx♥

  VastaaPoista
 4. Hi :) Very nice your blog! Love it! If You want You can go to my blog see if you like ;)
  Maybe we can follow each other :) What do you think?! :)
  Xoxo

  Miss Butterflyyy
  Miss Butterflyyy Facebook

  VastaaPoista
 5. Saat lähettää tän mulle sit kun Suomessa ei enää pärjää :>

  VastaaPoista
 6. Thank you for comming by :)

  This piece is awsome!!!!


  I am your new follower!

  Kisses,
  Silvia

  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  VastaaPoista