sunnuntai 18. marraskuuta 2012

St Albansin yllä

J: Mä rakastuin taas tänään! Oon joskus saattanut mainita, että mulla on joku tarve päästä kaikissa kaupungeissa aina korkeille paikoille ja ihailla sieltä maisemia. Nycissä oltiin Riikan kanssa varmaan ikuisuus Empire state buildingin ylätasanteella ja Halikossakin tykkään lenkkeillä korkeille paikoille ja ihailla auringonlaskua.. St Albansin keskustassa on kellotorni, johon en ennen tätä päivää pahemmin edes kiinnittänyt huomiota. Tästä lähtien se on kuitenkin mun suosikkipaikka koko kaupungista!


Kävin siellä ensin yksin Annaa odotellessa ja noin puolen tunnin päästä uudestaan hänen kanssaan. Onneksi mut muistettiin siellä, enkä joutunut maksamaan £1 pääsymaksua uudestaan. Vaikka mielelläni olisin sen kyllä maksanut.. Osuttiin sopivasti auringonlaskun aikaa ylös ja punertava taivas oli jotain niin kaunista! Ylhäältä avautui muutenkin aivan mahtavat englantilaiset maisemat, tykkään! Välillä sitä melkein unohtaa, kuinka kivassa kaupungissa sitä oikein asuukaan..

Väkimäärä keskustassa oli muuten aika järkyttävä! Muutama muukin oli tullut seuraamaan jouluvalojen sytytystä.. Joku onnellinen saattoi sen nähdäkin. Me katselimme jonkin verran katujen myyntikojuja ja syötiin hyvää (ja kerrankin halpaa) sushia, mutta painuttiin aika pian ihmisvilinästä pubiin lämmittelemään ja juttelemaan. Tosi kiva ja rauhallinen sunnuntai, tällaisia pitäisi olla useamminkin! Nyt mä taidan jatkaa iltaani Harry Potterin parissa jälleen kerran. Ennen sitä taidan kipaista alakertaan syömään vähän jätskiä, mulle oli kuulemma säästetty vähän piparijätskiä.. Kuulostaa aika hyvälle ;)

13 kommenttia:

 1. Love the beanie!

  http://mademoiselleconomist.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 2. Hello!

  thank you much for visiting me in my blog!

  Your blog is very nice and interesting too!

  I am you new follower:)

  Katerina from myneonrock.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Sä et ainakaan pelkää korkeita paikkoja. :D Mutta upeita kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En pelkääkään, ainakaan tuollaisia "isoja" paikkoja..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Täällä on :> Tai siis oli, nyt tuulee, sataa ja on rumaa ;)

   Poista
 5. nice hat :) would u like follow each other?

  VastaaPoista