tiistai 27. marraskuuta 2012

Rakkaudesta lajiin - Pointguard.fi

J: Veikkaan, ettei Pointguard.fi* sano mitään kovinkaan monelle teistä, paitsi ehkä sitten jos olet joko mies tai koripailloilija.. Tai vaikka molempia, enhän mä tiedä ketä kaikki tätä blogia käy lukemassa.. Pointguard mainostaa itseään koripalloilijan verkkokauppana, mutta kyllä sieltä muillekin tyylitietoisille miehille löytyy vaatteita ja kenkiä! Huomasin viikonloppuna, että verkkokauppaan ovat nyt rantautuneet myös ensimmäiset naisten tuotteet, tyylikkäät college-housut..

Photobucket
Photobucket

Kuulin huhua, että housuja ei ole saapunut kauppaan kovinkaan paljon, joten kannattaa olla nopea jos haluaa tällaiset itselleen! Mulle ainakin kelpaisi. Ostin kesällä K1X:n topin Saksasta ja siihen ainakin olen ollut tosi tyytyväinen. Monet miespuoliset tuttuni ovat myös suuria K1Xin ystäviä, joten vaikka housut ei niin kiinnostaisi, niin Pointguardilta voi löytää hyviä joululahjoja vaikka poikakaverille, veljelle tai miksei isällekin ;)

Photobucket

Nämä kollaasin tuotteet ovat kaikki alesta ja ihan hullun halpaan hintaan. Esimerkiksi kääntöshortsit alakulmassa maksavat 15€ ja yläkulman treenitoppi ainoastaan 9€!
Korisjuttujen lisäksi verkkokaupasta löytyy myös muitakin tyylikkäitä vaatteita, päähineitä ja kenkiä arkeen..

Photobucket

Kannattaa siis vierailla verkkokaupassa jos on vielä joululahjoja ostamatta. Marraskuun aikana ostettuihin lahjakortteihin saa +10% lisää arvoa, joten siinä on myös yksi loistava lahjaidea! Toimitusaika on verkkosivujen mukaan noin kaksi päivää ja palautus on ilmainen 14 päivän sisällä. Postikulut yli 150€:n tilauksiin ovat ilmaiset, mutta eivät ne muutenkaan kovin pahat ole. Kannattaa myös tilata pointguardposti omaan sähköpostiin, niin pysyy perillä uusista tuulista ja saa tilauksestaan -10% alennuskoodin tilaukseensa ;)

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti