lauantai 17. marraskuuta 2012

parit bileet

R: Nyt on selvitty hullun kiireisestä viikosta ja eilisistä bileistä! Olin siis eilen siellä Indiedays Inspiration bileissa ja ihan turhaan kriiseilin asusta. Ensinnäkin, jengillä oli päällä vähän kaikkea laidasta laitaan ja toiseksi, jengiä oli ihan hitosti, eli ketään tuskin ihan kamalasti kiinnosti siellä ryysiksessä mitä mulla oli päällä. Petyin ehkä jollain tasolla vähän noihin bileisiin, heti alkuun kun mentiin sinne niin mun nimilappu (kaikki sai nimilapun jossa oli blogin nimi) oli kadonnut, joten sai sitten itse kirjottaa oman lappuni (jee). Lisäkki osuttiin paikalle just pahimpaan "ruuhka-aikaan", joten eka mielikuva oli törkeesti jengiä ja musiikki niin kovalla ettei pysty juttelemaan kellekään. Ja me vähän missaattin tarjoilut, koska "tarjoilijat" (mm. Antti Asplund) ruokineen oli koko ajan eri paikassa kun me..


Olisin halunnut päästä moikkaamaan joitain tuttuja bloggaajia, mutta en oikeen edes nähnyt ketään tuttuja! Tietty nyt tuttuja naamoja suosituimmista blogeista tuli vastaan, mutta ei ketään sellaista kenen blogia oikeasti luen ja ketä olisin halunnut päästä moikkaaman. Me lähdettiin sitten jo puoli ysin aikoihin toisiin bileisiin, sillä Tigerissä oli Nelly High Heels-bileet, josta saatiin mm. ilmaiset kengät!

paita ja clutch Primark
shortsit Lindex
pallosukkikset Cubus
kengät Nelly

Tigerissa oli skumppatarjoilua, ihanan rauhallista ja paljon upeita kenkiä! Ja saatiin tosiaan kengät, ne tulee postissa n. kuukauden päästä, vähän kiva. Sieltä sai valita kymmenien kenkien joukosta kolme vaihtoehtoa ja jotkut niistä sitten tulee, kiva jännätä mitkä mun valitsemista saan. Tigerista lähdettiin jo ajoissa, sillä haluttiin ehtiä klo 23 lähtevään junaan. Olishan siellä ja niissä Inspiration-bileissäkin varmaan viihtynyt pidempään jos olisi ollut oikeen "bilettämässä", eiköhän ilmasten valkkari- ja skumppalasillisten jälkeen juttua olisi lentänyt vähän kaikille. Me oltiin kuitenkin päätetty, että lähdetään hyvissä ajoissa kotiin, koska molemmilla on tänään velvollisuuksia.

Hauska ilta oli kokonaisuudessaan, seura ainakin oli ihan parasta. Oli kiva kerrankin päästä paikalle tällaisiin tapahtumiin, yleensä ei tule Helsinkiin asti lähdettyä. Vähän tylsä kun kaikki hyvät bileet on aina Helsingissä eikä köyhällä opiskelijalla ole rahaa (tai aikaa) lähteä usein sinne asti. Toivottavasti tällaisia bloggaajille järkättyjä "isompia" juhlia tulisi jatkossakin, että Jennakin pääsee mukaan.. Kiitos molempien juhlien järjestäjille, oli hauskaa!

18 kommenttia:

 1. olette sun kaverin kanssa molemmat tosi kauniita :)

  VastaaPoista
 2. Hehe, mun oli kans kovasti tarkotus ja hinku lähteä noihin pippaloihin, mutta tulikin sitten estettä. Täytyy sanoa, että KIITOS, nyt harmittaa ees vähäsen vähemmän ;) Vaikka Peroni on kyllä herrrrrkullinen olut.... x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mä mietinkin että tuutkohan sä sinne, ois ollut kiva nähdä :)

   Poista
 3. Heiii, sä kävit nyt tuolla Nellyn bileissä, niin kerropa, että jos te menitte paikalle puol ysiltä, monelta ne kekkerit alko? Kymmeneltä? Oliko kuinka paljon porukkaa oikeesti? Eli kun 100 ekaa saa ne kengät, niin kuinka "lähellä" teillä oli? Ku tuo kiertue saapuu Ouluun ens viikolla, ja ajattelin tietty ilmasten kenkien perässä mennä sinne :D Ja mietin vaan, että kuinka aikasin mun oikeesti kannattaa mennä sinne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin n. 20min ennen jonossa, mutta siinä jonossa oli jo paljon jengiä! Oltiin silti 100 ekan joukossa, eli saatiin kengät :) Toi Helsingin tapahtuma oli eka, niin monet ei vielä varmaan tienneet siitä, mutta toisaalta, Helsingissä on enemmän ihmisiä kun Oulussa.. Eli paha sanoa koska kannattaa mennä paikalle :)

   Poista
 4. Mua harmittaa, ettei nähty! Tosin me oltiin 19 aikaa paikalla ja aikalailla sillä yläkerrassa aluksi. Mut kivat bileet oli! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei törmätty! Me ei edes käyty siellä ihan ylhäällä..

   Poista
 5. Oii, vähän ihanaa kun saat ne ilmaiset kengät! Itse oon menossa Tampereen High Heelsiin, mutta mulla loppuu tentti vasta klo 20 ja tapahtuma alkaa klo 21, joten vähän pelkään etten ole 100 ekan joukossa. Mutta onhan sinne muutenkin kiva mennä käymään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli siellä muutenkin ihan kivaa ja mm. arvontoja josta voi voittaa jotain! Kannattaa ehdottomasti mennä :) Mekin oltiin vaan 20min ennen jonottamassa ja silti saatiin kengät..

   Poista
 6. mäkin mietin että olisi käynyt tuolla nellybileissä kun olin vkl helsingissä ja just siihen aikaan ulkona muutenkin, mutta ei sitten tullut mentyä.. ja äääh ilmaset kengät epäreiluuuu :D

  VastaaPoista
 7. Olisin ite kans niiiiiin mieluusti tullu tonne Indiedaysin- bileisiin, mut tällä kertaa ei Kuopiosta asti viitsinyt lähteä :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sulla olisi ollut turhan pitkä matka :( Mutta suakin olisi ollut kiva nähdä!

   Poista
 8. Oi että on siistin näköstä tuola Nellyn pippaloissa:) Itsekin oon tällä viikolla menossa sinne ja odotan innolla!! Oliks sielä jotain semmosia kilpailuja, minkälaisia? Näin sielä Nellyn sivuilla joidenkin hyppivän OnePiece haalari päällä, mitä ihmettä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ainakin sellanen joku kilpailu oli jossa sai mennä OnePiece päällä kuvattavaksi ja sitten parhaat palkittiin! Ja toinen oli joku sellanen jossa narikkalapun numeron perusteella jotkut valittiin sinne kilpailemaan ja joku voitti jotain, en osaa tarkkaan sanoa kun ei seurattu niin tarkasti.. Mutta hauskaa oli :)

   Poista