tiistai 20. marraskuuta 2012

Ostaako vai eikö ostaa?

J: Mulla on kauhea ongelma! Oon nyt pariin otteeseen (okei ainakin neljä kertaa) käynyt New Lookissa sovittelemassa yhtä kivaa takkia, mutta en tiedä pitäiskö ostaa se. Tekis mieli, mutta oon oikeasti maailman pihein ja huonoin takin ostaja.. Se on vaan niiiin kiva, mutta en tiedä pitäiskö ostaa joku hieman paksumpi (tuolla kyllä pärjäisi täällä englannissa..) ja käytännöllisempi..


Se muistuttaa aika paljon Riikan tätä takkia! Oon jo jopa miettinyt miten yhdistelisin sitä..


Takin lisäksi ostoslistalla on ihan oikeasti jotkut kivat creepersit, mieluiten mustat, vaalea neule ja musta reppu tai muu laukku. Mustat housut voi vetää yli ostoslistalta, sillä ostin viime viikolla Primarkista sekä mustat että vihreät housut. Kummatkin oli ollut listalla jo jonkin aikaa.. 

Takki on siis New Lookista ja hintaa sillä on £49,99. Viimeksi kun kävin katsomassa, niin omaa kokoani ei ollut enää liikkeessä. Postikulut UK:n sisällä ovat kuitenkin ilmaiset yli £45 tilauksissa, eli voisin tilata sen ilman ylimääräisiä kuluja. Rahatilanne tällä hetkellä on kuitenkin sellainen, että mitään takkeja ei todellakaan pitäisi ostella.. Silti haluan, se on niiiin kiva! Mitäs mieltä olette?? 

7 kommenttia:

 1. Menitkö/menittekö salille? ;)

  x Steffi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu menin! Ihan äsken tulin kotiin ja nyt juon palkkarii samalla kun datailen :D

   Poista
  2. Mä olin kanssa, tosin vaan joogassa tänään:)

   Poista