torstai 8. marraskuuta 2012

never say never

R: Viikonloppuna Grouponilla (siis city dealilla) oli diili, jossa sai 9,90 eurolla 30 euron arvoisen lahjakortin Footway.fi kenkäkauppaan. Mä kenkäfriikkina tietenkin tilasin sen ja tein heti sunnuntaina Footwaylle tilauksen. Ei tarvinnut kovin kauan miettiä mitkä tilaisin, ihastuin näihin Duffyn kiilakorkotennareihin heti.


Mä ajattelin kauan että kiilakorkotennarit on ihan kamalia, mutta niin ne mielipiteet muuttuu. Aluksi en tajunnut kiilakorkotennarien ideaa ollenkaan, sen jälkeen aloin salaa vähän pitää niistä ja nykyään tykkään niistä jo niin paljon että ostin sellaiset itsellenikin. Mitä enemmän kenkiä alkoi kaupoissa ja blogeissa näkyä, sitä enemmän aloin niistä pitää. Lontoon reissulla sovittelin New Lookissa samantapasia kenkiä kun nämä, mutta jätin sillon kuitenkin ostamatta. Ja onneksi jätin, ei ne olleet yhtään niin kivat kun nämä. Maksoin näistä kengistä lopulta 22 euroa, joka ei mun mielestä ole ollenkaan paha hinta.


Harvoin mitkään kengät on yhtä täydelliset mun jalkaan kun nämä.  Ja jouduin oikeasti mittaamaan että onko näissä muka korkoa, sitä ei huomaa ollenkaan kävellessä. Nämä kengät pidentävät mua melkeen kahdeksalla sentillä, olisivatpa kaikki korot yhtä mukavia. Nyt kun miettii, niin kiilakorkotennarithan on ihan loistava keksintö, tennarin mukavuus ja korko samassa kengässä!

Facebookissa eilen jo kirjoittelenkin miten nopeaa toimitus oli. Tein siis tilauksen sunnuntaina ja eilen sain hakea paketin tosta lähi-Siwasta. Harvemmin mistään nettikaupasta toimitetaan yhtä nopeasti. Mitäs tykkäätte mun uusista kengistä? Kiilakorkotennarit eivät saaneet kovinkaan suurta kannatusta ainakaan viimeksi kun niistä postasin.. Onko joku muukin muuttanut mielipidettään?

18 kommenttia:

 1. mä oon jo pitkään tykännyt näistä hiukan erikoisista kiilalenkkareista. tai siis oon ihmetellyt miksi ne on monen mielestä hyihemmettiihankauheita kun musta ne on just mageen näköset jos yhdistää OIKEIN. mulla on päässä pari asua mihin haluisin kovastikin kokeilla tommosia. sitten voi tietty myös mokata noiden kanssa ja pahasti.. uskon kyllä että sä oot hyvä noissa yhdistelyissä ;)

  ja hei eppaa, mä kyttään joka pv citydealii ja nyt toi meni kyllä ihan ohi. höh.. pitää olla tarkempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mun mielestä noi sopii sellaseen vähän "sporttisempaan" tyyliin, mutta ei kuitenkaan mitään sporttiövereitä.. Jos pärjäisi vielä nahkatakilla, niin yhdistäisin noi ehdottomasti siihen ja viininpunaisiin pillifarkkuihin.

   Höh, harmi että sulta meni toi diili ohi, se taisi olla siellä aika monta päivää!

   Poista
 2. kamalia mötiköitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, mötikkä on kyllä aika kuvaava sana :D ja itseasiassa nä ei ole niin mötikät kun jotkut muut kiilakorkotennarit.

   Poista
 3. Täysin samaa mieltä! en voi sietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, tuu kertomaan jos joskus muutat mieltäsi.

   Poista
 4. ei hullummat!olipa kyllä nopea toimitus :)

  VastaaPoista
 5. Eiiiiiiii....! Ainakin nuo on mustat ja suht sirot, mutta siihenpä se loppuu :D (Mutta tuttu tunne tuo yhtäkkinen tykkääminen, itsehän en aluksi sietänyt Campbelleja ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa :D Nämä on kyllä joo sirommat kun jotkut vastaavat, siksi näistä niin paljon tykkäänkin!

   Poista
 6. Really nice boots :) I'm your new follower :)

  VastaaPoista
 7. oon alkanu sen alun "hyi"-reaktion jälkeen lämpeemään ja harkitsin jopa ostamista, just ton tyylisten kun sulla! nyt vaan asuja kehiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli nämä perjantaina jo jalassa, mutta ei tullut otettua asukuvia kun oli jo pimeä.. Lupaan seuraavaksi yrittää ehtiä valoisaan aikaan ottaa kuvia ;)

   Poista
 8. Miksi oon ite missannut tommosen lahjakortin! Mullakin olis tuommoset kengät hankintalistalla ja Footwaylla olis paritkin potentiaaliset vaihtoehdot, joista toiset on just nuo sun hankkimat :) mäkin haluuuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Mäkin olisin löytänyt monet kivat kengät Footwayltä.. Harmittaa etten tajunnut tilata toista lahjakorttia (+toisia kenkiä) poikaystävän nimellä, yksi henkilö kun ei saanut käyttää kun yhden..

   Poista