perjantai 23. marraskuuta 2012

Naked truth.. Not!

J: Blogeissa on viime aikoina kiertänyt Veeran heittämä Naked Truth -haaste, joka muuten päätyi maikkarin uutisiin saakka.. Oli tarkoitus kantaa korteni kekoon ja kuvata meikitön Jenna likasine hiuksineen ja kotivaatteineen. Otinkin sarjan kuvia, mutta koneelle laittaessa ja kuvia laittaessa meinasi itku päästä.. En oo todellakaan valmis julkasemaan meikitöntä, muokkaamatonta naamaani täällä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Välillä, oikeastaan suurimman osan ajasta oon joo ihan tyytyiväinen omaan naamaani ja kroppaani, mutta tänään on taas sellanen rumaläskiällö päivä, että naamakuva jää nyt julkaisematta.. Syynä saattaa olla se, että söin aamulla ongelmitta noin 200g karkkia, vaikka olisi pitänyt lähteä salille. Loppupäivän oon sitten siivoillut ja kuunnellut joululauluja Spotifysta.. Miksei oo jo joulu? Nyt taidan mennä suihkuun ja syödä jotain (muuta kuin karkkia siis..) ennen kun lähden hakemaan poikia koulusta. 

Onneksi on perjantai, tää viikko ei oo taaskaan ollut kovin helppo.. Onneksi on viikonlopuksi taas kerran kivoja suunnitelmia ja enää alle viikko, niin saan ihana vieraan Suomesta piristämään mun arkea. Kivaa viikonloppua kaikille! Niin ja te kaikki ketkä olette meikittömän kuvanne julkaisseet, olette rohkeita!

14 kommenttia:

 1. Adorable! would you like to follow each other? let me know or you can follow me and I will follow you back!

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlainen fiilis. Mulla on otsassa atooppisen ihottuman aiheuttamia isoja läiskiä ja iho on epätavallisen huonossa kunnossa muutenkin tällä hetkellä... Jos laittaisin meikittömän naamani tällaisenaan esille, ei se musta olisi kovin todenmukainen sinänsä, koska mun kasvot ei todellakaan yleensä oo näin huonossa kunnossa. Ehkä uskallan laittaa sit joskus, kun peilistä aamuisin kurkistaa normaalin näköinen Milla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Toivottavasti tulisi pian se hetki, että normaalin näköinen Milla katselisi sua peilistä joka päivä!:>
   Niin ja mun mielestä sä ainakin näytät blogin kuvissa tosi nätiltä, joten don't worry!

   Poista
 3. Sä et kyllä todellakaan ole rumaa ja läskiä nähnytkään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on näitä päiviä kuitenkin!:P

   Poista
 4. Aww, toivottavasti kehittyy nyt parempaa mieltä viikonlopun kunniaksi! :) Mäkin hajoilin alkuviikosta vähän kaikkeen ja oli välillä suorastaan epätodellinen olo, mut sit toi kamppis toisaalta valoi vähän taisteluhenkeä, vaikka jotkut nihkeilykommentit siitä sit alkokin lähinnä särkeä päätä. x) Mutta aina välillä näin. Lenkille mäkään en oo saanut raahauduttua nyt hetkeen ja siitä on vähän nihkee fiilis, mutta pitää olla armollinen itelleen. Eikä se maailma karkkipussiinkaan kaadu. :)

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tää tästä. Lasi tai pari viiniä niin fiilis on jo ihan eri varmaan ;) Ja joo, ei kaadukaan, vaiks siltä tänään tuntui :D Toivottavasti sullakin on kiva viikonloppu!

   Poista
 5. Ymmärrän kyllä fiiliksesi! Itseltäkin vaati paljon kuvan esille laittaminen.

  VastaaPoista
 6. höh...
  musta tää tuntuu oudolta kun viimeksi kun tänne kommentoin niin kehuin juuri kuinka mukavaa on ku tää blogi on erilainen, vähän maanläheisempi ilman kaikkia ripsi- ja hiuspidennysjuttuja yms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajua miten se, että blogi on sun mielestä kivan erilainen ilman pidennysjuttuja jne, liittyy siihen että kaikilla meillä (tässä tapauksessa Jennalla) on joskus sellasia päiviä kun oma ulkonäkö ei miellytä yhtään? Sori, meni vähän ton kommentin pointti ohi.

   "Välillä, oikeastaan suurimman osan ajasta oon joo ihan tyytyiväinen omaan naamaani ja kroppaani, mutta tänään on taas sellanen rumaläskiällö päivä, että naamakuva jää nyt julkaisematta." Kai kaikilla saa joskus olla tällaisia päiviä?

   Poista
  2. Mä en tosiaan haluisi edes mitään pidennyksiä tms, lähinnä se on oma naama kun ei miellytä.. :) Välillä vaan menee niin, niin kun Riikka sanoi..

   Poista
 7. joo toki varmasti kaikilla on sellasia päiviä, mutta tarkotin vaan sitä että kun monet jotka meikkaavat teitä paljon enemmän yms ovat tän tehneet. Kunhan olin vähän pettynyt vaan :)

  VastaaPoista