perjantai 9. marraskuuta 2012

mitä viime päivinä on tullut tehtyä..

R: Tässä vähän kuvia viime päiviltä ja ei, ne ei ole instagram-kuvia, koska mun kännykkään ei edelleenkään taida saada sitä! Kaikenlaista enemmän tai vähemmän tärkeää olen taas ehtinyt tehdä, tuntuu että aika menee liian nopeasti ja blogikin on jäänyt ihan taka-alalle sen takia..


1. Irtokarkkeja ja uusin Trendi, arvatakaa kumpi voitti, Trendi vai tenttikirja.. 2. Kynttilöitä! On tässä pimeässä syksyssä jotain hyvääkin, saa polttaa kynttilöitä. 3. Olin tänään taloussosiologian tentissä ja se meni ihan hyvin, ainakin siihen nähden miten paljon (vähän) luin. Noi kauppakorkean tentit on aina niin huvittavia, oon ollut muutamassa tentissä ja niissä ihan oikeasti jaetaan sellaset kysymyspaperit vastaustiloineen, ihan kun jossain yläasteella! Meillä on aina esseitä ja vastataan konseptille. 4. Maanantaina kävin Salossa palauttamassa auton ja käytiin äitin kanssa mamman ja pappan luona etsimässä heille matkaa tammikuulle. Pääsisinpä mäkin jonnekin lämpimään..


5. Primarkin niittifarkkupaita, i love it! 6. Lakkasin pitkästä aikaa kynnet, tällä kertaa Avonin viininpunaisella mattalakalla. Voitin muuten Cecilin arvonnassa kynsien geelauksen, saan ekaa kertaa elämässäni geelaukset kynsiin, jännää. 7. Kävelin Samppalinnanpuiston jälkeen kotiin yhtenä iltapäivänä ja tuli mieleen ihan loppukesäiset Life Goes on-bileet. 8. Olen käynyt ahkerasti salilla, mä niin tykkään Motivuksesta. Mulla oli tosi pitkään ihan väärä kuva tuollaisista isoista kuntosaleista, luulin että siellä käy vaan jotain hienostelijoita lukemassa lehtiä stepperillä..


9. Katsoin Netflixistä kolme kautta Gossip Girliä, mutta siellä ei ollut neljättä. Oli pakko tilata se itselle, onneksi Markantalon nettikauppa myy sitä halvalla, neljäs kausi maksoi toimituskuluineen vaan 19 euroa. 10 & 11. Kävelin tänään salilta kotiin ja aurinko paistoi jokirannassa niin ihanasti että oikeen häikäisi! 12. Käytiin tänään syömässä Hiili-ravintolassa, joka on uusi amerikkalainen ravintola Turun keskustassa. Olin vähän skeptinen ton paikan suhteen, sillä sijaitsee entisen Galaxyn tiloissa, mm. Iskelmä-baarin naapurissa. Ajattelin että se on joku keski-ikäisten humppabaari, hahhaa. Olin väärässä, hampurilainen oli tosi hyvä ja paikka ihan viihtyisä!

Nyt mä teen iltapalaksi mustikkarahkaa (edelleen niistä itse poimituista mustikoista) ja katson pari jaksoa Gossip Girliä. Todennäköisesti kyllä nukahdan heti ekan jakson aikana, viime yö meni tenttiin lukiessa.. Mä en ikinä opi että tentteihin kannattaisi alkaa lukea ajoissa.

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Hauska nähdä tuttuja maisemia, on se jokiranta vaan niin kaunis. :)

  VastaaPoista
 2. haha kauppis on niin kyllä "lukion jatke" :D tuntuu, että ei olisi yliopistossa ollenkaan, opetus on niin kontaktia ja tentit just tommosia haha. taloussossun peruskurssin tentti on kyllä niin legenda, kaikkien inhokki :D tenttikirja vaikutti ihan mielenkiintoiselta mutta opetus oli vaan niin surkeeta etten oikeen päässyt kurssin aikana edes perille mitä se taloussosiologia nyt oikeasti on :D jotain puhuttiin marxista ja kerrottiin, että luokkajako on vanhanaikaista ja sosiaalinen statut perustuu massiin :D haha

  VastaaPoista
 3. hyvän väristä kynsilakkaa sulla!

  VastaaPoista
 4. cool post! would you like to follow each other? let me know!

  VastaaPoista