sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Melkein Suomessa

J: Otettiin eilen Annan kanssa suunnaksi sateinen ja tuulinen Lontoo. Käytiin ensin Camdenissä pyörimässä ja sieltä suunnattiin Suomen merimieskirkon joulumyyjäisiin. Nähtiin mm. joulupukki, juotiin glögiä ja kuultiin suomenkielisiä joululauluja.. Tunnelma oli siis ihan mahtava! Mä itkin suklaiden, glögin, joulutorttujen ja joulupiparitaikinan perään, mutta pitkä jonon takia ostokset jäi tekemättä. Mua lohduttaa onneksi se, että Suomesta on matkalla piparisuklaata mulle ja täällä St Albansissa on parin viikon päästä myös joulumyyjäiset, josta saa ihan samoja juttuja. Kaiken lisäksi mun ajatuksia oli luettu ja sain illalla Fazerin suklaata, nami!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Joulumyyjäisistä otettiin suunnaksi Stratfordin Westfield ja Euroopan suurin ostoskeskus! Tein "jouluostoksia", eli hyvää joulua vaan Jenna! Jäi siis joululahjat vielä ostamatta, mutta itselle ostin pari kivaa juttua.. Onneksi vielä ehtii lahjaostoksille! Oon muuten ihan joulufiiliksissä jo.. Alle kuukausi aattoon, ihanaa. Oon kuunnellut päivittäin joululauluja ja suunnitellut piparien leipomista.. Myös lahjoja oon miettinyt, mutta tosiaan kaikki on vielä ostamatta. 

Nyt siirryn joulufiilistelystä joogan pariin. Taidan tunnin jälkeen jäädä tekee vielä salitreenin, sillä oon ollut aika laiska tällä viikolla ja yllättäen on tullut vähän herkuteltua;) Hauskaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. mä oon miettiny et ahistaako teitä olla erossa ku oon aina aatellu et kaksoset on hirveen läheisiä? toivottavasti tajusit mitä yritän kysyä :D

  http://this-is-my-life-katja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat :> Tää on silleen aika hassu juttu, että välillä ei edes tajua, etä me ollaan erossa. Skypetellään, chattaillaan facebookissa ja whatsappaillaan melkein päivittäin, joten koko ajan tietää suunnilleen mitä toiselle kuuluu. Tietty välillä ahdistaa kun ei pääse kasvokkain juttelemaan ja tekemään kivoja juttuja yhdessä, mutta välimatkakin voi lähentää!:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Me too! It's from Finland and unfortunately it's not usually sold in crocery stores here in England! :/

   Poista
 3. kannattaa mennä myös tsekkaamaan lakeside shopping centre! http://www.lakeside.uk.com/ tuossa on linkki, sivuilta löytyy hyvin ohjeet miten mennä :)

  VastaaPoista