perjantai 30. marraskuuta 2012

Lukeekohan joulupukki blogeja? Täällä olisi pari toivetta.

R: Pienenä kirjoitettiin aina kirjeet joulupukille. Ja okei myönnän, olen tehnyt sitä vähän isompanakin.. Nyt ajattelin yrittää, meneekö lahjatoiveet perille tälleen blogipostauksen välityksellä. Keräsin kollaasiin lahjoja, joita kovin toivoisin saavani. En mä mitään niin isoa ja kallista tarvitse, mutta nämä kelpaisivat..

Photobucket


1. Joku kirja olisi kiva, haluaisin luettavaa pyhiksi! J.K Rowlingin uusin kirja kiinnostaisi, vaikka olenkin kuullut että suomennos ei ole mistään parhaasta päästä ja kirja on muutenkin ollut joidenkin mielestä pettymys. 2. Gossip Girlin viides kausi ja Supernaturalin seitsemäs kausi ovat sellaisia, joihin haluaisin seuraavaksi koukuttua. 3. Karkkia pitää aina saada, ehkä ei kuitenkaan suklaata, mutta Omarit ainakin maistuisi. Tai Dumlet. 4. Jumpin! Tarviiko tätä perustella? 5. Kotijuttuja. Iittalan Essence-sarjan valkoviinilasit kelpaisivat. Yleensä jouluisin pukki on tuonut uuden muumimukin, mutta koska sain sen jo aikaisemmin, niin nyt kelpaisi vaikkapa muumiaiheinen kahvipurkki. 6. Tarvitsen lisää urheiluvaatteita, mm. paksun takin ja housut. Salille tarvitsisin toppeja. Pukki voisi tuoda vaikka Stadiumin lahjakortin, sille löytyisi käyttöä ihan varmasti. 7. Ei joulua ilman sukkia, jotkut ihanat pörrösukat tai perinteiset villasukat olisi kiva löytää paketista.

Näiden lisäksi raha kelpaa tietenkin aina, kun se uusi salikorttikin on hommattava tammikuun alussa! Oikeasti tiedän että paketista paljastuu ainakin yksi kollaasin jutuista, en millään malttaisi odottaa että olisi joulu ja saisin sen jo..

4 kommenttia:

 1. Olen ihan varma, että jos ei joulupukki tänne löydä, niin sen apulaiset ainakin löytää ;)

  VastaaPoista
 2. Omaltakin listalta löytyy muun muassa kirjaa ja urheilukampetta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheiluvaatteita on hyvä pyytää, kun niitä tuntuu tarvitsevan aina :)

   Poista