sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lontoo ilmasta

J: Tuntuu, että olisin ollut ikuisuuden pois blogin parista! Riina tuli keskiviikkona Englantiin ja ollaan ehditty sen jälkeen touhuta vaikka mitä. Mulla on kamerassa joku viisisataa kuvaa loppuviikosta, pitäisi käydä niitä läpi tässä pian. Varmaan huomenna ehdin, kun on taas paluu normaalin päivärytmiin.. Sillon olisi luvassa mm. Bath ja Harry Potter -aiheisia postauksia!;)
Nyt on pakko palata vielä noin viikko taakse päin ja julkaista vähän lisää Lontoo kuvia! Muuten varmaan skippaisin koko kuvien julkaisun, mutta tykkään niistä kerrankin..

Käytiin siis viime viikon lauantaina Teemun kanssa London Eyessä. Mä olen ollut siinä jo kerran aikasemminkin ja olin vähän nihkeä, kun seuralaiseni ilmoitti haluavansa siihen. Jono oli pitkä ja kierros maksaa sen melkein £20, mutta kiltisti menin kuitenkin mukaan. Onneksi menin, sillä maisemat oli paljon mahtavammat kun viimeksi (sillon oli sumuisempaa) ja jonotus meni todella nopeasti. Lisäksi tunnen Lontoon nykyään paremmin ja oli kiva bongailla tuttuja rakennuksia ilmasta käsin. Kolmatta kertaa en enää kuitenkaan siihen menisi, terkut siis kaikille tuleville vierailijoille ;)

Jos joku suunnittelee Lontoon matkaa ja haluaa London Eyehin, niin suosittelen lippujen varaamista ennakkoon. Näin välttää lippujen jonottamisen, johon meillä ainakin meni melkein yhtä kauan aikaa kun itse pyörään jonottamiseen.. Ennakkoliput ovat myös muutaman punnan halvempia.

Onko joku muu ollut London Eyessä? Mitäs tykkäsitte?

7 kommenttia:

 1. Wow. I Love it! You have so so great blog! <3

  Would You like to follow each other? :)
  http://linde-lo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Mä olin aina jotenki kuvitellu et toi ois paljon "huisimpi" kokemus, mut ei sinne kyl tosiaan toista kertaa tarvi mennä... :--D Ihan liian kalliski!

  VastaaPoista
 3. hi, nice post and interesting blog. I like the photos.

    I wish we were to follow the one to the other?

  http://losviajesysibaritismosdeauroraboreal.blogspot.com.es/

  VastaaPoista