perjantai 23. marraskuuta 2012

kahdeksan (enemmän tai vähemmän) syksyistä asua

R: Päätin kasata kaikki menneen syksyn asut taas yhteen postaukseen, samalla tavalla kun kesän lopussakin. En kyllä tiedä onko nyt syksy vai talvi, sään puolesta ei ainakaan talvi, mutta sovitaan niin että tulevat asukuvat on sitten niitä talven asuja. Säälittävän vähän tuli asuja kuvattua nyt syksyllä, ehkä siksi että kuvaaja on vähän kaukana ja kaukolaukaisimen kanssa leikkiminen on jotain maailman rasittavinta puuha.. Syksyllä laadukkaiden asukuvien ottaminen on muutenkin niin hankalaa, kun koko ajan on pimeää ja ulkona on niin kylmä ettei siellä jaksa kauan kameralle poseerata. Katselin äsken kesän kuvia ja tuli kyllä kamala ikävä kesää!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tällaisia asuja syksyltä löysin, mitkä on teidän suosikkeja? Huomaa ainakin mitä takkia tuli enimmäkseen käytettyä, Primarkin nahkahihainen takki on ollut tosi kovassa käytössä! Sattumalta se osui heti neljään ensimmäiseen kuvaan.. Muuten, takista puheenollen, olen kokonaan unohtanut esitellä mun uuden takin jonka löysin H&M:ltä. Pitääkin muistaa kuvata se seuraavaksi kun laitan sen päälle.. Mun ylivoimaisia suosikkeja tämän syksyn pukeutumisessa on ollut bikerliivi ja kaikki viininpunainen, sitäkään ei varmaan olisi ollut kovin vaikea päätellä näiden kuvien perusteella, heh.

Mun omia suosikkeja näistä asuista on numerot 6 ja 7. Sen sijaan numero 3 on tosi epäonnistunut, siitä en jostain syystä tykkää yhtään, ei vaan toimi. Mietin kauan viitsiikö sitä edes julkaista. Hauska huomata näitä kuvia katsellessa miten usein tietyty vaatteet toistuu asuissa. Esimerkiksi pallopaitaa en käytä yhtään niin usein kun näiden kuvien perusteellla voisi luulla, se vaan sattuu keskimäärästä useammin olemaan päällä sillon kun otan asukuvia. Lisäksi mun arkipäivien pelastajat, raitapaidat farkkuliivin kanssa, ei näy näissä kuvissa ollenkaan. Mutta, nyt nukkumaan. Huomenna ajattelin mennä aamupäivällä käymään salilla ja illalla onkin meidän ainejärjestön pikkujoulut, jee!

12 kommenttia: