tiistai 6. marraskuuta 2012

Hipsteripanda

Takki, kengät H&M
Lenggingsit ja huivi Primark
Neule New Look
Laukku Camden

J: Tässä eräs asu viikon takaa. Tuntuu, että vasta eilen käytiin Riikan kanssa tuolla varastolla, vaikka tässä on ehtinyt sattua paljon kaikkea sen jälkeen!
Nuo villahousut todistivat taas kerran Primarkin laadun. Pesin ne kerran ja ne venähti aivan liian suuriksi ja löysiksi. Käytän niitä kuitenkin, ne on niin ihanat. Haluaisin jotkut toiset samantyyliset. Kiitos tästä kuuluu oikeastaan Riikalle, joka linkitteli mulle eilen facebookissa vaikka mitä söpöjä leggingsejä ja sukkiksia, joita löysi ebaysta.. Pitäisi varmaan vihdoin perehtyä ebayn saloihin ja alkaa tilaamaan sieltä! Tänne pitäisi olla helpompi tilatakin kun Suomeen.

Nyt kuitenkin unohdan nettishoppailut ja kaiken muunkin tältä päivältä ja alan nukkua. Huomenna on "kiireinen" päivä, sillä pitäisi raahautua heti aamusta salille, nähdä yhtä kaveria ja olla iltapäivällä poikien kanssa. Mähän oon periaatteessa lomalla tai jotain, mutta tänäänkin hengailin poikien kanssa niiden koulun jälkeen. Piirreltiin tonttuja ja puhuttiin joulusta.. Taidan olla meistä kolmesta se, joka odottaa pukkia eniten ;) 

10 kommenttia:

 1. mäkin oon pitkään ajatellut tutustua vähän paremmin e-bayhin mutta en oo vieläkään saanut aikaiseksi! siellä on kaikkea niin ihanaa ja edullista=)

  VastaaPoista
 2. Voi että mä tykkään tosta sun takista! Mä haluaisin itsellekin jonkun samantapaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> Toi on jo reilu vuoden vanha, ostin H&M:stä!

   Poista
 3. Your outfit is gorgeous! I am so in love with your tights! I think this pattern is such an eyecatcher! Your scarf and your jacket match perfectly!

  Hope you visit me on my blog
  Fashionobsession-mieni.com

  VastaaPoista
 4. oon haaveillu tuommosesta takista, se on ainoita mitä kirppiksel ei oo tullu vastaan ! kiva asu :)

  VastaaPoista
 5. I like your blog.Good post.Would you like to follow each other? xoxo Ceren
  http://satinfan.blogspot.com

  VastaaPoista