tiistai 20. marraskuuta 2012

elämäni ensimmäiset geelikynnet

R: Mä en ole koskaan oikeastaan edes harkinnut rakennekynsiä tai edes mitään kynnen geelauksia tai sellaisia. Korisaikoina kynsiin oli ihan turha panostaa, koska ne kuitenkin piti pitää ihan lyhyinä, ja sen jälkeenkin kynsien laittaminen on jäänyt satunnaisiin lakkailuihin ja erikoisinta mitä mun kynsissä on ollut, on itse tehdyt konad-lakkaukset. Eilen tapahtui kuitenkin jotain historiallista, sillä sain kynsiini geelaukset!


Satuin voittamaan Cecilin arvonassa itselleni Bio Sculpture geelaukset kynsiin ja eilen sitten menin kynsiä laittamaan. Mä en tiedä oikeastaan mitään erilaisista kynsien geelausmenetelmistä, rakennekynsistä tai mistään muustakaan kynsiin liittyvästä, mutta Bio Sculpture vaikuttaa ainakin esittelyjen, kavereiden kokemusten ja yhden päivän oman kokemuksen (!) perusteella ihan loistavalta vaihtoehdolta jos haluaa geelikynnet. Seuraava esittelyteksti on Bio Sculpturen suomenkielisiltä nettisivuilta.

Bio Sculpture -geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön. Geelipidennykset mukailevat oman kynnen profiilia  ja näyttävät täten luonnollisilta. Oman kynnen geelivahvistuksella tai pidennyksillä saadaan helposti tehtyä huolitellut, siistit ja kauniit kädet jokaiselle käyttäjälle. 


Kynsistudio Cecil sijaitsee Salon keskustassa ja paikan omistaja Reetta on tehnyt siellä kynsiä jo kolmen vuoden ajan. Paikkana Cecil on ihan älyttömän söpö, niin tyttömäinen ja ihana sisustus! Reetta tekee myös ripsenpidennyksiä, eli jos Salosta etsii luotettavaa kynsien/ripsien laittajaa niin suosittelen kyllä ehdottomasti. Mä olen nähnyt paljon Reetan tekemiä kynsiä ja ne on ollut tosi upeita, eikä näissä omissakaan mitään valittamista ole todellakaan. Lisäksi Cecilissä on myynnissä mm. kynsilakkoja ja Aden Cosmetics meikkejä.


Mä halusin itselleni luonnolliset kynnet, jotka sopii mun tyyliin. Päätin jo ennen kun näin värivaihtoehdot, että haluan ehdottomasti viininpunaiset kynnet! Lisäksi sain valita muutaman koristeen kynsiin, otin kivat eläinkuvioiset tähdet etusormiin. Vaihtoehtoja olisi ollut vaikka miten paljon, että räväkämmistäkin kynsistä pitävät olisivat varmasti myös löytäneet mieluisat koristeet. Geelaus tehtiin siis omaan kynteen, ainoastaan mun etusormien kynsiin laitettiin vähän lisää pituutta, koska ne oli ihan säälittävän lyhyet. Tykkään! Ihan mahtavaa että nyt ei tarvitse pitkään aikaan huolehtia kynsien lakkailusta, nämä pysyy hyvinä koko pikkujoulukauden. Ja nyt mulla on hyvä syy ettei tarvitse tiskata vähään aikaan, "kynnet menee huonoksi". Hah. 

Saa nyt nähdä miten kovasti innostun tällaisista kynsistä, onhan nämä ainakin helpot! Opiskelijabudjetilla en ehkä alkaisi ihan vakituisesti kynsiä laittamaan, mutta ehkä joskus sitten kun on töissä ja enemmän varaa hemmotella itseä. Onhan siistit kynnet paljon edustavammatkin. Seuraavaksi haluaisin ehdottomasti testata ripsenpidennyksiä, ne vasta helpottaisikin arkea! Ripsien kanssa menisin kyllä varmaan ihan samalla linjalla kun kynsien kanssa, ottaisin ihan vaan sellaset luonnollisen pituiset, omaan tyyliini sopivat. 
  
P. S Reetalla on myös blogi, sieltä löytyy mm. lisää hienoja kynsiä ja Reetan omaa tyyliä. 

10 kommenttia:

 1. Onpa ihanan viihtyisän näköinen paikka! Ihania pieniä yksityiskohtia sisustuksessa! :)♥

  VastaaPoista
 2. Vaikea kuvitella sulle (tai kummallekaan teistä) sellasia timanttibling-koristeita, mutta nuo sopii kivasti sulle!

  VastaaPoista
 3. noi on kyllä kauneimmat geelaukset mitä oon nähnyt. koska niin luonnolliset! inhoan kaikkea tehoa, ja tekokynnet kuuluu tämän kastin kärkipäähän :D mutta siis vaudevau nää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja oon vähän samoilla linjoilla, ei mun tyyliä sellaset!

   Poista
 4. Komppaan edellistä, ihanan luonnolliset! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on salongissa päheet tyynyt. Kelpuuttaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin ihastuin niihin! Taisi olla peräisin ihan vaan H&M Homelta :)

   Poista