sunnuntai 18. marraskuuta 2012

B-day!


J: Eilen juhlittiin suomalaissaksalaisella porukalla Millan 21v synttäreitä.  Käytiin hamstraamassa Sainsbury'sta vähän siideriä ja herkkuja, ja mentiin Idan luokse aloittelemaan. Vitsit oon muuten kateellinen neidin kämpästä.. Oma rakennuks hostperheen takapihalla, jossa on vessa, makuuhuone ja keittiö. Jokaisen aupairin unelma! Ilta meni mukavasti "en ole koskaan" -peliä ja pullonpyöritystä pelaillen, jutellen, syöden ja tietty juoden.. Siitä jatkettiin clubille, joka sijaitsi jossain metsän keskellä ihan älyttömän hienossa rakennuksessa. Ihan jees paikka. Mun eka kerta yökerhossa täällä Englannissa! Ei se nyt pahemmin Suomesta eronnut, tosin musa oli mun mielestä vielä huonompaa ja ihmiset pukeutui paremmin.. Varsinkin miehet! Niin ja miehistä puheenollen, kyllä täältä ainakin seuraa löytäisi jos haluaisi.. Miehet ovat paljon innokkaimpia iskuyrityksissään, tanssivat enemmän ja tulevat juttelemaan muutenkin kuin kännissä. Siis ihan eri mitä Suomessa. 

Olin yöllä kotona joskus puoli neljän aikoihin ja kiitos korvatulppien, sain kerrankin nukkua kunnolla.. 2,5kk täällä ollut ja nyt tajusin korvatulppien ihanuuden! Heräsin joskus yhdentoista aikoihin ja raahauduin sängystä ylös joskus kahdeltatoista.. Nyt on niin kova darra, että vois mennä ottaa muutama tasottavat bisset jonnekin pubiin.. Hahhahaa no ei oikeesti, olo on mitä mahtavin! ;) Mulla on tässä pian skypetreffit ja sen jälkeen ajattelin raahautua keskustaan. Tänään syttyy jouluvalot tännekin, pakkohan ne on nähdä. Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. mä oon maailman kateellisin sulle, kun siellä Englannissa asustelet .__. mulla olis haaveena muuttaa sinne joku kaunis päivä ja kovasti teen töitä että se toteutuis, kävin siellä kesäkuun alussa ja melkein itkua väänsin ettei olis tarvinnu lähteä takas suomeen :-D en pidä suomesta yhtään... Englanti on mun koti :') ja ne miehet... huhhuh, niiin erilaisia mitä suomessa ja mun mielestä noin 50 000 kertaa komeempia :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pääsetkin vielä joskus :) Englanti on kyllä munkin suosikkimaa, tosin rakastan mä Suomeakin. Noista brittimiehistä voi olla kyllä montaa mieltä :DD Itse en niin pidä.. Tyylikkäitä joo, mutta ei niin komeita kyllä ;)

   Poista
 2. oon huomannut myös, että MISSÄ TAHANSA ulkomailla on, niin miehet ovat huomattavasti aktiivisempia kuin täällä suomessa. kai se on suomalaisten miesten huono itseluottamus mikä siellä baarissakin näkyy .. :D

  oot ollut nättinä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Ja joo oot niin oikeessa:D

   Poista