lauantai 3. marraskuuta 2012

10 things about me

R: Monissa blogeissa on viime aikoina kiertänyt sellanen 10 things about me-haaste, jossa bloggaaja paljastaa itsestään kymmenen asiaa, joita lukijat ei vielä ehkä tiedä. Mä olen aiemmin tehnyt samantapasen postauksen, mutta nyt kun on kuitenkin tullut uusia lukijoita, niin ajattelin tehdä tämän ja kertoa samalla vähän itsestäni..

1. Pidin lukion jälkeen kaksi välivuotta ja mulla ei ollut mitään tietoa mitä haluaisin opiskella. Ekan välivuoden jälkeen hain amk:hon opiskelemaan elintarviketekniikkaa, pääsin sinne, mutta tiesin koko ajan että se ei ole mun juttu. Otin paikan kuitenkin vastaa, olin siellä koulussa päivän ja tajusin että a) en halua opiskella sitä alaa b) en halua opiskella amk:ssa, vaan haluan yliopistoon. Sinä syksynä löysin yliopiston opinto-opasta selatessa sosiaalipolitiikan ja tajusin heti että se on mun juttu. Hain opiskelemaan ja pääsin ekalla yrittämällä kovan lukemisen jälkeen sisään. Mä en ollut ennen sitä edes ikinä kuullut sosiaalipolitiikasta.

2. Jenna on 8 minuuttia mua vanhempi, eli olen pikkusisko. Olen myös isosisko, sillä meillä on pari vuotta nuorempi pikkuveli. Ärsyttävintä kaksosena olemisessa on se kun joku heittaa siiamilaiset kaksoset-läppää tai kysyy onko kiva olla kaksonen. Paha vastata kun ei tiedä millasta on kun ei ole kaksonen. Lisäksi mua ärsyttää hyvin paljon kun joku kutsuu meitä kaksosiksi tyyliin "kaksoset tulkaa tänne".


3. Mä olen yleensä aika hiljainen aluksi uusien ihmisten (tai sellasten ketä en tunne hyvin) seurassa, mutta tutummassa seurassa olen yleensä kaikkea muuta kun hiljanen. Olen myös huomannut, että joskus on parempi olla hiljaa kun sanoa jotain tyhmää ihan vaan siksi että sanoisi edes jotain.

4. Mun heikkous on irtokarkit! Vähintään kerran viikossa pitää saada irtokarkkeja, mieluiten Candy Kingejä. Suklaata en syö kovinkaan usein, mutta aina niihin aikoihin kun joulukarkit ilmestyy kauppoihin alkaa tehdä mieli suklaata. Syönkin marras- ja joulukuun aikana varmaan tuplasti enemmän suklaata kun koko muun vuoden aikana yhteensä. Toinen ruokaan liittyvä heikkous on juustot. Pian saa taas joulupipareita ja aurajuustoa, nam!

5. Tykkään pelata lautapelejä, eilen istuttiin kahteen asti yöllä kaverien luona pelaamassa Game of Thrones-peliä. Alias on mun suosikki, ollaan Jennan kanssa ihan voittamaton pari siinä kun ymmärretään niin hyvin toisiamme.6. Haluaisin olla spontaanimpi ihminen. Silleen että joskus voisi repästä ja tehdä jotain ihan uutta ja arvaamatonta! Kyllä mä siihen yleensä pyrinkin, mutta paljon helpompi kuitenkin pysytellä sillä omalla mukavuusalueella..

7. Olin ennen ujompi ja stressasin aina etukäteen sellasia tilanteita, joissa en tiennyt tarkasti miten pitäisi toimia. Sain paljon rohkeutta sen jälkeen kun olin kuukauden englannissa lukion jälkeisenä syksynä. Mä esim. stressasin miten jossain ravintolassa tai kahvilassa (Starbucks, Subway..) kuuluu tilata ruoat jne. Sen jälkeen kun opin selviämään englanniksi hankalista tilanteista vaikka ujostutti, ei suomeksi asiointi enää ollut yhtään niin paha. Myöhemmin olen yllättynyt, miten monet muutkin ihmiset "stressavat" tai jännittävät tällaisia tilanteita. Ja tälleen myöhemmin ajateltuna tuntuu tyhmältä että tollaset asiat on joskus jännittänyt, ainahan voi pyytää apua!

8. Haluaisin muuttaa. En tykkää yhtään meidän tämänhetkisestä asunnosta, tämän piti olla vaan väliaikainen ratkaisu. Nyt ollaan jo melkeen vuosi asuttu tässä yhdessä, jotenkin vaan on helpompi tyytyä tähän kun alkaa siihen muuttohelvettiin. Muutin vuoden 2011 aikana kolmesti, joten on ollut ihan kivaa vaihtelua asua tässä samassa asunnossa näinkin pitkään.9. Mietin aluksi ihan kamalasti mitä kaikki tutut/puolitutut ajattelee tästä blogista. En mielellään halunnut puhua tästä kenenkään kanssa ja ajattelin että monien mielestä on tosi "noloa" ja huomionhakuista pitää muoti/lifestyleblogia johon ottaa kuvia mm. itsestään ja vaatteistaan. Mulle oli esim. ihan kamala kynnys tehdä blogille fb-sivu, koska sehän tarkoittaa sitä että kaikki mun fb-kaverit saattavat löytää tämän blogin. Mua mietityttää mitä sellaiset ihmiset ajattelevat tästä blogista, jotka eivät tunne tätä blogimaailmaa. Terkkuja nyt vaan kaikille kavereille ja tutuille, toivottavasti olette löytäneet tänne ja ehkä itsekin innostuenet bloggailusta! Bloggaaminen on ihan mahtava harrastus!

10. Mun salainen pahe on lottoaminen. Niin hauska aina jännittää tuleeko miljoonia. Tiedän, se on hyvin epätodennäköistä että ikinä voittaisin parista eurosta enempää, mutta aina saa haaveilla!

Sellaisia paljastuksia, tuliko mitään uutta tietoa? Pidempään blogia seuranneet varmaan tiesivätkin osan näistä.. Mä jatkan nyt lauantain viettoa, vaikka tuntuukin koko ajan että olisi sunnuntai! Mua harmittaa kun piti mennä salille tänään, mutta se olikin vaan neljään asti auki pyhäpäivän takia. Onneksi tajusin tarkistaa aikataulun netistä ennen kun lähdin.. Taidan siis jatkaa päivää Gossip Girlin ja hyvän ruoan parissa, heippa!

10 kommenttia:

 1. Nää "itsensä paljastus" haasteet on ihan parhaita! Oli pakko tehä kans :D

  Mul on ihan samoja ajatuksista täst bloggaamisest. En oo itseas kertonu tosta mun blogista ku mun veljelle ja äidille :D Kuolen varmaan häpeään jos joku mun kaverin saa tietää tai löytää sen. :D En tiiä miks?! :D Ihan normaaliahan se päiväkirjanki kirjottaminen on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei se oo niin paha sitten kun joku oikeasti saa tietää ;)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus.


  http://llovewantneed.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Very nice!
  If you want we can follow each other, Join me on the site and I will come back to you!
  lengilochka.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mä taas en lottoa kun sitten joutuisin masentumaan joka viikonloppu siitä kun en TAAASKAAN voittanut :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa :D Mutta mieti jos oikeasti joskus vaikka voittaisikin!

   Poista