keskiviikko 3. lokakuuta 2012

uutuuksia Lontoosta

R: Lontoosta tuli shoppailtua vaikka mitä kivaa! Ostoslistalla oli alunperin pelkästään parkatakki ja niittikengät, mutta niiden lisäksi löytyi vähän muutakin. Sain takin kuitenkin niin halvalla, että sen vuoksi annoin itselleni luvan shoppailla vähän muutakin tarpeellista..


Takki löytyi Primarkista noin 20 punnalla. Olen etsinyt jo tosi kauan tällaista vihreää parkaa, jossa on mustat "nahkaiset" hihat. Joku saattaa muistaakin mm. tämän postauksen. New Lookilla olisi ollut yksi täydellinen, jota Jenna kävi sovittelemassakin mun puolesta vähän aikaa sitten, mutta kun meinasin tilata sen niin nettikaupasta oli koot loppu. Nyt onneksi löysin tämän, tykkään älyttömästi. Tämä pääsi kovaan käyttöön jo reissussakin, näette myöhemmin asukuvia joissa takki on päällä.


Haaveilin Topshopin niittikengistä, niistä mitä monissa blogeissa on näkynyt, mutta löysinkin hyvin paljon halvemmalla omani Matalanista. Saa nähdä miten kauan niitti-innostus kestää, toivottavasti ainakin ensi kevääseen, sillä näitä ei varmaan kauan enää voi Suomessa käyttää. Jenna osti tällaiset tosi samantapaiset Primarkista, ihastuin niihinkin!


Niittiteema jatkuu, Primarkista löysin ihanan niittikoristeisen farkkupaidan. Kyllä kaupoissa huomasi hyvin että niitit on tosi pinnalla nyt taas, niittejä oli vaikka missä. Farkkupaidat on mulla tosi kovassa käytössä arkipukeutumisessa, joten ei kauan tarvinnut miettiä ostanko tämän.


Niittien lisäksi kaupoissa näkyi tosi paljon syksyn suosikkiväriä, viininpunaista! Primarkista nappasin mukaan viinipunaisen ihanan muhkean kaulahuivin ja vähän läpikuultavaa materiaalia olevan kauluspaidan. Huivi näkyykin käytössä jo täällä, myös paita pääsi heti käyttöön, näette sen myöhemmin asukuvissa uuden takin kanssa. Maastonvihreän ja viininpunaisen yhdistelmä on kyllä syksyn paras!


Bershkasta ostin harmaat farkut, jostain syystä aina syksyisin tuollainen harmaa farkku alkaa näyttää mun silmissä törkeen hyvältä. Tiesin tämän mallin ihan täydelliseksi, sillä ostin kesän Rodoksen reissulta samanlaiset farkut sinisenä. Nyt jouduin pakon edessä kuitenkin sovittamaan normaalia pienempää kokoa ja onneksi sovitin, se mahtui hyvin päälle. Tai hyvin ja hyvin, mutta silleen kun uusien farkkujen pitääkin, farkkuhan venyy aina käytössä tosi nopeasti!

Näiden lisäksi ostin Camdenista törkeen hienon kangaskassin, harmi ettei siitä tullut nyt kunnollista kuvaa. Näette sen kyllä varmaan myöhemmin. Oltaisiin Jennan kanssa molemmat löydetty tuolta Camdenista vaikka mitä, mutta oltiin siinä vaiheessa shoppailtu jo ihan kivasti ja ihmisiä oli sillon lauantaina niin paljon liikenteessä, että jätettiin sitten suosiolla suurin osa kojuista tutkimatta. Ensi kerralla sitten! Primarkissa täydensin myös mun tavallisten neuleiden valikoimaa ja hamstarsin myös alusvaatteita. Olen huomannut että Primarkin alusvaatteissa on hintalaahtu-suhden harvinaisen kohdallaan. Mulla on esimerkiksi sieltä ostettuja olkaimettomia rintsikoita, jotka on jo monta vuotta ollut lähes päivittäisessä käytössä ja silti ihan hyvässä kunnossa edelleen.

Mä ajattelin nyt ottaa aamupalaa ja sitten alkaa palailu arkeen. Pitäisi käydä kirjastossa lainaamassa tenttikirjoja ja illalla ajattelin mennä salille. Pitää vaan toivoa että en ole tulossa kipeäksi, vähän on sellainen olo, kurkku kipeä jne. Ei kiva. Jostain oudosta syystä saan tosi usein reissuilla/reissujen jälkeen flunssan+pienen kuumeen, toivottavasti ei nyt.. Mutta, mitäs tykkäätte mun ostoksista?

5 kommenttia:

 1. Tosi loistavia löytöjä oot tehnyt! Takki on ihana ja toi paita ja huivi ihan täydelliset <3 Tuli kamala himo päästä reissuun ja Primarkiin nyt HETI! :D

  VastaaPoista
 2. Lentokoneen ilmastointi saa usein pienen flunssan aikaseks. Itellä käyny samoin. -Piitu

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia, ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. kaikki ostokset on kivoja, sulla on hyvä maku niin kun aina! mm mutta erityisesti tykkään noista kengistä, söpöt ja erikoiset!!

  VastaaPoista
 5. Ah, toi läpikuultava viininpunainen blouse on niin ihana! :) xx

  VastaaPoista