lauantai 6. lokakuuta 2012

st albans riikan silmin


R: Tässä sekalaisia kuvia St Albansista, eli Jennan tämän hetkisestä kotikaupungista. Mä yllätyin miten suuri kaupunki St Albans on, odotin jostain syystä sellaista ihan pientä brittikylää jossa on muutama pubi ja kauppa.. Mä ihastuin erityisesti suureen puistoon, jossa näkyi sunnuntaina paljon lapsiperheitä leikkimässä, ruokkimassa lintuja ja muuten vaan kävelemässä. Käykö Suomessa perheet puistoissa leikkimässä ja kävelyillä tolleen yhdessä? Harvemmin ainakaan niitä näkee, tai sitten liikun vaan väärissä paikoissa..

Kierreltiin sunnuntaina ympäri kaupunkia kun etsittiin jotain ravintolaa, josta saataisiin fish&chipsit. Pubeja oli kyllä paljon, mutta ei oikeen sellaisia mihin oltaisiin haluttu mennä. Löydettiin lopulta tosi kiva paikka ja saatiin ruokaa, oli älyttömän hyvää! Maanantaina pääsin Jennan mukana "töihin" kun haettiin pojat koulusta ja pääsin mm. leikkimään piilosta poikien kanssa. Mä en itse voisi ikinä työskennellä au pairina, mutta ihana että Jenna viihtyy. Olisin voinut jäädä St Albansiin pidemmäksikin aikaa, mutta enköhän mä sinne vielä uudelleen ehdi..

12 kommenttia:

 1. Holy... That views are so amazing! I wish that I could be there someday! : )

  VastaaPoista
 2. Great photos!! :)

  Thanks for stopping by my blog and leaving a nice comment! Let me know if you would like to follow each other? :)

  xo - Sheila

  www.sheislovelyblog.com

  VastaaPoista
 3. Hi, Riikka and Jenna! Thanks so much for visiting & following my blog and for your sweet comment. I'm now following you back on GFC :) I look forward to keeping in touch.
  Have a fabulous day!

  xo Vivian
  Flightgirl Fashion

  VastaaPoista
 4. näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, ai että St. Albans näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 6. Moi! Löysin bloginne tänään ja ihastuin kyllä täysillä. Hienoa löytää blogi, joka ei ole pelkkää Louis Vuittonia ja ripsienpidennyksiä. Olette ihanan tavallisia (ja tämä oli suuri kohteliaisuus) ja sain tosi paljon inspiraatiota asukuvistanne. Sitä paitsi rakastan sekä Turkua että Englantia! Kuvat on tosi hienoja. :) Jäänpä seurailemaan blogianne!

  VastaaPoista
 7. Great blog!
  Would you like follow each other?
  Let me soon on my blog!
  Anthea
  www.antheafashion.com

  VastaaPoista
 8. Rakastan tota puistokulttuuria! Oon ollu briteissä kahdesti, mutta kertaakaan en oo maistanu fish&chipsejä, oonko outo? xd

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Englanti <3

  Koskakohan vois mennä sinne taas? Enhän mä oo kuin "vasta" kaksi kertaa ollut siellä tän vuoden puolella. :P

  VastaaPoista
 10. "Hienoa löytää blogi, joka ei ole pelkkää Louis Vuittonia ja ripsienpidennyksiä. Olette ihanan tavallisia (ja tämä oli suuri kohteliaisuus)"

  samaa mieltä! :)

  VastaaPoista
 11. Löysin teidän blogin just ja vitsi miten yllätyin ku huomasin että Riikka oot au pairina just St Albansissa, vietin siellä keväällä 6 päivää yksien tuttujen luona ja oli kyllä hirmu kiva kaupunki! Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 12. Irene: Itse asiassa Jenna on siellä aupparina ;) Mut joo, ihana kaupunki <3

  VastaaPoista