keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Puuttuva palanen

 J: Kuten viikonloppu, mun alkuviikko on ollut myös aika kiireistä. En ole ollut montaa tuntia näiden neljän päivän aikana yksin ja pisin aika jonka oon pysynyt paikallani, on ollut varmaa automatkat Raumalle! Jos siis nukkumista ei lasketa.. En kuitenkaan valita, ihanaa on ollut!

Maanantai sisälsi leipomista, juoruilua ja herkuttelua Oonan ja Ellin kanssa, kampaajakäynti, Riikan ja äitin kanssa Skanssissa pyörimistä ja Greenzin herkkusalaatit..

Tiistaina ajelin Raumalle moikkaamaan kavereita. Käytiin yliopistolla syömässä, Cafe Salissa herkuttelemassa ja juoruiltiin Sallan luona. Turussa näin vielä Riiikkaa, käytiin mun varastolla hakemassa parit talvikengät ja ottamassa asukuvat. Sieltä ajelin Saloon moikkaamaan Jakkea (ja vähän Janneakin:D). Jakkehauveli oli yhtä energinen kun ennenkin ja laittoi mun mustan neuleen uuteen uskoon.. Nyt se on mustavalkoinen..

Illalla pääsin maistamaan omatekemää valkosuklaakakkua, joka oli muuten synttärikakku, tosin noin kuukauden myöhässä. Oli kyllä hyvää vaikka itse sanonkin! Tänään nukuin ekaa kertaa "lomalla" pitkään, eli heräsin kymmeneltä. Kävelin ihanassa auringonpaisteessa porukoille ja nyt oon vaan ottanut rennosti. Katsoin pari jaksoa salkkareita talletuksesta, join liikaa kahvia ja söin Kööpenhaminasta saatuja tuliaiskarkkeja. Tänään pitäisi vielä käydä pikkuveljen kanssa syömässä, mamman ja pappan luona, katsomassa kaverin uutta asuntoja ja illalla ajattelin mennä vähän heittelemään ja saunaan! Huomenna sitten takaisin Englantiin, jossa lomailu jatkuu vielä vähän aikaa.. En tiedä otanko miniläppäriä mukaan, joten voi olla, että ehdin postailemaan vasta sunnuntaina, kun olen takaisin St Albansissa..

1 kommentti:

  1. Kiva postaus ja oikeesti tuo salaatti ja kakkupala. Aika superherkullisen näköistä :P

    Hahaa, mulla alkoi soimaan päässä se Robinin Puuttuva palanen biisi tuosta otsikosta :D Apuaa :D

    VastaaPoista