perjantai 5. lokakuuta 2012

new leggings!

Takki New Look (Riikan)
Neule Stradivarius
Reppu Kånken
Kengät, villahousut, huivi ja sormus Primark

J: Tässä viime lauantain Lontoo asu. joka varmasti tulee jakamaan mielipiteet. Tai ainakin nuo pöksyt jakaa. Itsekään en ole ihan päättänyt, että onko ne siistit vai aivan hirveät. Varmaan siistit, en mä muuten niitä olisi ostanut ja vielä vaihtanut päälle heti! Mustan neuleen kanssa toimisi parhaiten. Samoin uggien tai ihan tavallisten balleriinojen.

Upposin uusissa housuissani hyvin massaan Camdenissa. Tai siellä nyt sulautuu joukkoon vaikka olisi pukeutunut jätesäkkiin, niin paljon kaikkea siellä näkee! Ihana huomata, että jotkut ihmiset uskaltavat pukeuta vaikka miten.. Muutenkin Lontoossa näkee tosi paljon kaikkia mielenkiintoisia ja erikoisia asuyhdistelmiä. Ihan eri kun vaikka Helsingissä, puhumattakaan vaikka Salosta.. Salossa saisin varmaan monta pitkää katsetta pukeutussani näihin.. Pitääkin testata joskus ;)

Miten te yhdistäisitte housut? Vinkkejä kehiin!

10 kommenttia:

 1. Kyl mäki sua saattaisin pitkään kattoa... Ihan vaan sen takia, koska noi on vaan ihan sairaan hienot pökät! Ja oon kyllä sun kaa niiiin samaa mieltä, tää Salo on niin erilaisuuden hyväksyvä kaupunki. NOOT. Ja parasta siinä on ehkä se, et pistät jotain mikä on jossain muualla esimerkiksi muotia, niin täällä nauretaan sille, eikä tajuta mistään mitään... No, mut sitä se on, ku ihmiset on tottunu näkemään vaan verkkareita ja tuulipukuja.:) Vaik ei sais kyllä yleistää...

  VastaaPoista
 2. those leggings are so fantastic! love!

  VastaaPoista
 3. sairaan mageet, joo! ja hyvät vaatteet oot valinnut noiden kanssa, kaikki ei todellakaan toimisi! toi asu toimii!

  VastaaPoista
 4. Mageet leggarit! Musta ne toimii hyvin tossakin asussa, mut varmasti myös just mustan kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. love the leggings!
  Neat post and love your blog... would you like to follow each other!

  My Lyfe ; My Story
  @MyLyfeMyStory 
  Chictopia

  VastaaPoista
 6. Nuo on aivan ihanat :D bongasin ne jo aiemmista piknik (?) kuvista!

  VastaaPoista
 7. ihanat legginsit! ;)

  VastaaPoista
 8. Tollaset paikat joissa katsotaan pitkään jotain oikeesti tosi muodikasta on kyl rasittavia, mutta yhtä rasittavia on paikat joissa katsotaan pitkään jos päällä on jotain ei-niin-muodikasta :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Ekat sanat luettuani luulin tätä ilkeeksi anonyymikommentiksi, mutta kaikkea muuta :> Uskon, että toi sama ongelma on kyllä muissakin pienissä kaupungeissa Suomessa. Ei vaan Salossa. :) Välillä kyllä yllätyin esimerkiksi viime kesänä Salossa kulkiessa, kuinka hyvin jengi pukeutui. Kesällä on varmaan helpompi repäistä pukeutumisen kanssa;)

  danielle p: Thanks, love them too!

  Senja: Kiva kuulla että oot sitä mieltä!

  Milla: Jep, oot oikeassa :>

  Harija: Thanks:> Maybe maybe, need to check your blog first;)

  Lindsay: Kiitti! Juu siellä ne vilahteli jo :D

  Anonyymi: Kiitos:)

  enni: Iso kiitos sinnekin!

  Anonyymi: Enpäs ole tullut ajatelleeksi noin. Totta varmasti, hyvä pointti :)

  VastaaPoista