keskiviikko 17. lokakuuta 2012

New in!


J: Yleensä olen aika laiska käyttämään koruja. Arkena pidän melkein aina samoja korviksia ja piristän asua sormuksilla ja joskus harvoin kaulakoruilla. Korut tuovat kuitenkin kivan lisän asuun kuin asuun ja olen yrittänyt viime aikoina lisätä niiden käyttöä. Esimerkiksi nämä ristikorvikset ovat olleet ahkerasti käytössä ja viime viikolla New Lookissa pyörähtäessä nappasin mukaan ylläolevat korut. Risteistä en niin välitä kaulassa, mutta korviksissa ja sormuksissa ne ehdottomasti toimivat! New Lookissa oli muitakin kivoja koruja, olisi tehnyt näiden lisäksi mieli ostaa muitakin.. Yritän nyt kuitenkin ensin käyttää näitäkin, ennen kun ostan uusia. 

Sama tilanne muuten tällä hetkellä vaatteiden kanssa.. Kaikki kaupat pursuilevat ihania juttuja, mutta en anna itseni ostaa uusia ennen kun olen käyttänyt vähintään kerran kaikkia mitä tällä hetkellä omistan, tai siis on mukana täällä.. Tämä on lupaus, jota en aio rikkoa edes viikonloppuna Lontoossa.. Eikä kyllä olisi varaa rikkoakaan lupausta, sillä tein maanantaina iso sijoituksen. Siitä lisää myöhemmin, nyt menen keräämään pyykit narulta! Bye!

6 kommenttia:

 1. mä en ikinä käytä koruja mutta omistan niitä ihan liikaa! :D nykyään en onneksi niitä enää ostele, jotain olen oppinut, mutta ennen ostelin niitä vaan koska ne näyttää niin kivoilta siellä kaupan hyllyllä :D nyt ne kaikki vuosien aikana kerätys korut lojuu tuolla laatikoissa, monessa vielä hintalaput kiinni haha

  VastaaPoista
 2. Great I absolutely love them! xoxo, Mina.
  Il mio blog: The Style Fever

  VastaaPoista
 3. wow aivan ihana tuo kaulakoru. Mulla tulee heti mieleen monta asua mihin tuo sopisi :p

  VastaaPoista
 4. amazing pieces...
  meretrose.blogspot.de

  VastaaPoista