lauantai 13. lokakuuta 2012

nails nails nails


R: Laitoin eilen itselleni ihan törkeen makeet kynnet! Ostin Lontoon reissulta Primarkista tuollaisia kynsitarroja, joiden avulla jopa minä sain helpolla hienot kynnet tehtyä. Ne siis vaan liimataan kynteen, vaikein osa on saada leikattua tarrat oikean kokoiseksi. Harmittaa etten ostanut enempää näitä, Jenna saa kyllä tuoda näitä lisää kun tulee Suomeen, sen verran helpolla sai kivat kynnet.

Kynsitarrojen kestävyys pääsi eilen heti testiin kun oltiin keilaamassa. Olin ihan varma että tarrat olisi keilapallossa kiinni parin heiton jälkeen, mutta hyvinhän ne pysyi. Ja hyvin pysyi menossa mukana koko loppuillankin, turhaan kyseenalaistin primarkin laadun. Se keilaaminen ei niin hyvin sujunutkaan, hauskaa oli mutta pallot ei ihan menneet sinne minne piti. Mutta eipä sillä niin väliä, pääasia että oli kivaa. Keilaamisen jälkeen mentiin vielä Brysseliin halvalle skumpalle ja loppuillasta pyörähdettiin Apollossakin. Oli kiva pitkästä aikaa käydä ulkona. Nyt pitää palata todellisuuteen ja tenttikirjojen pariin, bye!

9 kommenttia:

 1. Ihan sairaan hienot!!!!! :D Kerrassaan ihanat. Mun pitää heti alkaa ettimään tollasia.. Mutta. Miten sait noi leikattua ihan sopiviksi niin ettei reunasta tullu sellasta epätasaista? Mä en osais..

  Joo ja on kengät Ebaysta :)

  VastaaPoista
 2. Lovely blog and I'm your follower 300 :) I hope you can follow me back!!

  www.mylovelyfashionstyle.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hienot kynnet! Kivoja etnisiä kuvioita. :)

  VastaaPoista
 4. olet niiiin kaunis tuossa viimeisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 5. Mageet tarrat!! Ja tsemppiä tenttilukuun! Itekin täytyy varmaan alkaa päntätä tota hiton johdon laskentatoimea, menee se "loma" niinkin... :)

  VastaaPoista
 6. Noi kynnet on kyllä supermahtavat!

  VastaaPoista
 7. AnsQ: Kerro jos löydät vastaavia suomesta jostain! Ja ei se leikkaaminen niin vaikeaa ollut, ja onhan nuokin vähän epätasaiset ;)

  Patricia: I'll visit your blog, thanks ;)

  Minna: Juu niinpä!

  GoldBlackMirror: You can buy these from Primark..

  Natalija wants you: me too ;)

  Anonyymi: Voi kiitos :)

  Miffa: Tsemppiä sullekin ;)

  Maya: Niinpä! Harmi että ne irtosi jo.. Onneksi on vielä toiset odottamassa.

  VastaaPoista