lauantai 20. lokakuuta 2012

muistoja Kreikasta

R: Varoitus, tämän postauksen jälkeen matkakuume saattaa nousta! Nyt kun ulkona on lähes poikkeuksetta harmaata ja masentavaa on hyvä aika muistella kesän Kreikan matkaa.. Tuli niin ihania muistoja mieleen kun selailin eilen illalla näitä kuvia, reissu oli tosi onnistunut, ikävä sitä lämpöä ja rentoilua. Ja kreikkalaista ruokaa. Olisi ihana päästä jonnekin reissuun nyt syksyllä tai talvella. Ollaan kahtena viime vuotena Jennan kanssa lähdetty uudenvuoden päivänä reissuun, viime vuonna oltiin Espanjassa ja sitä edellisenä New Yorkissa, tänä vuonna taitaa reissu jäädä tekemättä kun Jenna on niin vähän aikaa Suomessa sillon joululomalla. Tässä nyt kuitenkin niitä Kreikan matkalta julkaisematta jääneitä kuvia.. En varmaan ole ainut joka tällä hetkellä haluaisi noihin maisemiin?


Kreikan matkasta löytyy lisää juttua mm. täältä, täältä ja täältä. Matkakuume nousi kyllä ihan uudelle tasolle kun lueskelin noita vanhoja postauksia. Harmi kyllä että tällä hetkellä matkailu rajoittuu kotimaanmatkoihin, mä just tässä pohdin pitäisikö lähteä huomenna Joensuuhun. Vaika päätös.. Janne lähti sinne torstaina ja ajattelin että mäkin voisin lähteä viettämään "syyslomaa" sinne pariksi päiväksi. Onko Joensuussa mitään tekemistä? Sain kyllä idean että voisi mennä käymään Kolilla, siellähän on upeat maisemat! Hullua kyllä että noi mun junamatkat Joensuuhun ja takaisin maksaa reippaasti enemmän kun mitä mun lennot maksoi Lontooseen ja takaisin. Ja mä sentään pääsen opiskelijahinnalla! Varmasti tulisi matkusteltua enemmän kotimaassa jos se olisi halvempaa.. Onneksi VR:llä ja bussifirmoilla on nykyään aina välillä hyviä tarjouksia, mutta niistä ei nyt tällä kertaa ole apua. Äh, miten voi olla näin vaikea päättää lähdenkö sinne vai en..

7 kommenttia:

 1. really loved this post, so well structured <3
  you have here a new follower, if you like mine please do the same :)
  *************
  HF

  http://the-hf-blog.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 2. äääh haluun myös takas tonne paratiisiin. lämpöä on niin hemmetin ikävä. ja tosiaan, noi ruuat, niin tuoreita ja raikkaita raaka-aineita, ikävä! onneksi jouluksi espanjaan viikoksi, pakko vähän saada aurinkoakkuja ladattua:D

  VastaaPoista
 3. onpas kiva katsoa näitä kuvia... vesisateessa :(

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan värikkäitä ja tunnelmallisia kuvia! :) Vitsikö pääsis taas johonkin reissuun.... <:

  VastaaPoista
 5. Toi paikka näyttää taivaalliselta! :)

  VastaaPoista
 6. amazing pics!!
  xoxo

  www.yourfashionmoment.com

  VastaaPoista
 7. Great photos! Great blog, so I'm a new follower =)

  VastaaPoista