sunnuntai 28. lokakuuta 2012

lomailua

J: Jee, Suomessa ollaan! Tai oikeasti olen ollut jo yli vuorokauden.. Kone oli eilen pari tuntia myöhässä, mutta odottaminen palkittiin kun mua oltiin kentällä vastassa Jenna kyltin kanssa, jossa oli sydän.. aawww! Kentältä suoraan Saloon vanhempien luo, jossa äitin tekemät ruuat odotti pöydässä! Syömisen ja kuulumisten vaihdon jälkeen lähdin katsomaan poikien korispeliä (ne hävis!), käytiin ostamassa vähän karkkia ja lonkeroa ja illalla suunnattiin vielä Rikalaan! Tehokas päivä..

Tänään väsytti vähän aamulla, mutta kahvi ja valkosuklaamousse piristi ja selvisin äänestämään jo kahdentoista aikaa.Ulkona oli niiin ihana sää! Ihan keväinen, vaikka on lokakuun loppu. :D Ei uskoisi. Äänestämisen jälkeen hyppäsin junaan ja suuntasin Turkuun, jossa tapasin Riikkaa ja muita tyttöjä. Otettiin pitkästä aikaa asukuviakin, mutta ne on Riikan kamerassa!


Mietittiin joku ikuisuus mihin mennään syömään ja lopulta kun ei päästy yhteisymmärrykseen, päädyttiin Hansan Kultatalon yläkertaan, jossa on paljon erilaisia ruokapaikkoja ja jokainen voi ostaa ruuan mistä haluaa ja syödä samassa pöydässä. Muut päätyi Greenzin salaattiin, mut mä vedin kiinalaista! Oli muuten hyvää, nam!

Hetki sitten tulin takaisin Saloon ja nyt pitäs lähtee pienelle iltakävelylle vuokraamaan leffaa. Illalla siis luvassa leffaa ja karkkia! Saunaankin haluaisin, täällä on niin kylmä!

Mites muiden viikonloppu on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Kauniita talvikuvia lokakuussa! :)

  VastaaPoista
 2. Mahteja talvikuvia, ah! Niin tykkään lumisista puista ja lumesta muutenkin. On niin raikasta. :) Lumisissa maisemissa itsekin tuli liikuskeltua viikonloppuna, toivotaan ettei ihan heti tuo lumi sulaisi pois. Nams, tuo ensimmäisen kuvan herkut sai melkein (herkku)nälän aikaan. :)

  VastaaPoista
 3. eikää, siellä noin hulluna lunta ! kivaa, et ootte päässy viettää laatuaaikaa rakkaiden kanssa :--)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niin on:)

  nieinda: kiitti! mäkin tykkään, harmi kun se suli melkein heti pois..

  Hanna: Ei oo enää :/

  VastaaPoista