tiistai 2. lokakuuta 2012

last sunday

J: Nyt se Riikka sitten lähti takaisin Suomeen ja mä jäin tänne ihan "yksin". Seurana on kyllä parisataa läpikäytävää valokuvaa, joiden joukossa esimerkiksi mun viikonlopun ostokset ja muutamat asukuvat. Tässä asukuvista nyt ensimmäiset, jotka on sunnuntailta. Kierreltiin pitkin St Albansia ja käytiin syömässä yllättävän hyvät fish'n chipsit..

Takki ja shortsit H&M
Kengät ja neule Primark
Kangaskassi Camdenista
Koru ja sormus JC

Asu oli sopivan rento sunnuntain hengailuun. Vastaavanlaista tullaan varmasti näkemään tulevana syksynä mun päällä useasti..  Kengät ostin torstaina ja pidin niitä valehtelematta koko viikonlopun. Rakkautta! Myös mun rakkaus kangaskasseja kohtaan kasvaa.. Ostin tuon kuvissa näkyvän ja yhden toisen kassin lauantaina Camdenista.. Parempia kuvia tulossa myöhemmin!

Nyt mä kuivaan hiukset ja lähden kaupungille. Oli muuten aika ihana päästä lämpimään suihkuun lenkin jälkeen.. Meillä oli muutaman päivän (eli viime keskiviikosta!!) lämmitys rikki ja eilen vihdoin se saatiin toimimaan. Kyllä lämmintä vettä alkaa arvostaa sillon kun sitä ei ole saatavilla! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin yrittää pestä hiuksia jääkylmällä vedellä ja jäätyä siinä samalla.. Hrr..!

Mitäs sanotte asusta?

6 kommenttia:

 1. asu on kivan rento! voi kun täälläkin voisi kulkea vielä noin!

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljo takki makso ? (: tosi kiva ! Oon ite just ajatellut tommost takkii nii mist päi oikee oot nii et toivottavasti täältäkin löytyy noit takkeja :D

  VastaaPoista
 3. Mistä löytyy nää yllättävän hyvät fish n chipsit ? En oo vieläkää päässy maistamaan ja se on kyl tehtävä ku täällä ollaan :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Oonko aika iloinen, että täällä voi:)

  Anonyymi: Toi on vanha, joskus 1,5v sitten H&M:stä. En muista mitä on maksanut:/

  Urppi: Kiitos :>

  Milla: Slug & lettuce of course :) Mennään joku kerta metsästää vielä parempia jostain pubista..

  VastaaPoista
 5. Aa nonni! :D joo pitää mennä

  VastaaPoista