perjantai 19. lokakuuta 2012

ihana arki

R: No nyt se tentti on ohi. Kaksi viikkoa meni enemmän tai vähemmän lukiessa, viime päivät olin oikeastaan täysin kiinni kirjoissa. Tentti ei todellakaan mennyt niin hyvin kun olisin toivonut, kävi huono tuuri kysymysten kanssa. Uusinta saattaa olla edessä, mutta toivotaan parasta! Eipä maailma siihen yhteen tenttiin kaadu, tällä hetkellä en jaksa huolehtia mahdollista uusintaa vaan olen tosi tyytyväinen että ei tarvitse vähään aikaan lukea. Mulla alkoi nyt siis tavallaan syysloma, vaikka eipä meidän laitoksella mitään oikeita lomia tunneta. Tällä hetkellä fiilis on hyvä ja eniten piristää..


..tentin jälkeen Cittarista haettu salaatti. Yleensä otan annossalaattini aina lohella ja jättikatkaravun pyrstöillä, nyt repäsin ja otin chilikanalla ja pestomozzarellalla, oli sairaan hyvää! Jälkkäriksi laku ja lakudumle. Vähän olin innoissani kun löysin noita liloja dumlepatukoita kaupasta vähän aikaa sitten, lilat dumlet on parhaita.


..ajatus siitä ettei tarvitse nähdä näitä (plus sitä neljättä) vähään aikaan, hyvällä tuurilla ei enää koskaan.


..posti! Äiti oli lähettänyt postia, ihanan punaisen heijastimen. Pitääkin heti kiinnittää se takkiin, yleensä muistan aina ulkona pimeässä kävellessä että heijastin unohtui taas..


..ajatus siitä että ei tarvitse vähään aikaan tehdä (melkeen) mitään. mitä ei halua. FB-like sille! Ajattelin ottaa rennosti ja katsoa mitä kivaa Netflixistä löytyy. Pian kyllä lähden salille, kävin viimeksi maanantaina ja tuntuu että siitä on ikuisuus. Kiire tulee että saan mun viikkotavoitteen, 3-4 krt/vko tehtyä tällä viikolla. Mä oon niin koukussa salitreenailuun, tuloksiakin alkaa jo näkyä, heh. Parasta muuten on se tunne, kun rankan treenin jälkeen tulee kotiin ja saa linnottautua sohvalle katsomaan telkkaria ja syömään tsatsikiruisleipiä.


..se että viikon päästä Jenna tulee Suomeen käymään. Jeee, vaikka mitä kivoja suunnitelmia jo. Niin ja Jennaa, muista tuliaiset.

Mikä teitä piristää tällä hetkellä? Ihana kun tälleen ison tentin jälkeen osaa taas arvostaa vapaa-aikaa ihan eri tavalla. Nyt ei oikeen tiedä mitä tekisi kun koko ajan ei tarvitsekaan olla lukemassa. Opiskelijalla on aika vähän sellasia hetkiä kun ei ole mitään kouluhommia, yleensä on aina joku deadline tai tentti tulossa, pitää nyt osata nauttia tästä harvinaisuudesta. Mutta joo, nyt sinne salille! Hauskaa ja rentoa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mä sain myös postii äitiltä! Vois olla jo ensi perjantaiii <3

  VastaaPoista
 2. Hello dear!
  i did not know your blog, it's great!
  you have a new follower, follow me back?

  algopasaconmeryblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. kivan positiivinen postaus! :D

  VastaaPoista
 4. toi on niin ärsyttävää kun tenteissä on tosiaan kyse siitä tuurista kyssien kanssa :D tai siis joskus on lukenut vaikka mitä eikä mitään kysytä mitä tietäisi.joskus ihan tuurilla tietää just ne mitä kysytään vaikka ei ole lukenut edes kauhean hyvin. tuuripeliä siis suurimmaksi osaksi heh;) toivotaan että menee läpi, jos ei sitten numero tyydytä niin uusimaan vaan:)

  VastaaPoista
 5. Following u back dear!
  Check my new post when u have time!
  http://namelessfashionblog.blogspot.it/2012/10/maxnina.html

  VastaaPoista
 6. Jenna: Pian on :)

  Mery: Thanks! I'll visit your blog :)

  Anonyymi: Kiitti!

  Senja: No niinpä. Meilläkin oli nyt silleen että neljä kirjaa, jokaisesta yksi kysymys ja jokaiseen kysymykseen pitää osata vastata hyväksyttävästi että pääsee läpi. Eli vaikka osaisi kolme kirjaa täydelisesti ja neljännen kanssa tulisi huono kysymys johon ei osaa vastata, niin ei todennäköisesti pääse läpi. Mulla kävi just suunnilleen niin, rasittavaa.

  Elisa: Thanks, i'l visit your blog :)

  VastaaPoista