maanantai 22. lokakuuta 2012

Fitness first!


J: Oon joku pari kuukautta ollut hankkimassa kuntosalijäsenyyttä ja nyt vihdoin viime maanantaina sain sen hoidettua! Ei muuten ollut mikään helppo homma.. Ensin metsästin netistä saleja, sen jälkeen kävin parissa paikassa juttelemassa ja katselemassa ja lopulta päädyin Fitness Firstiin. Sekään ei sujunut ongelmitta, sillä täällä on tapana maksaa kuukausittain suoraveloituksena tililtä, mikä ei tietenkään multa onnistu sillä en omista brittitiliä. Sain kuitenkin sovittua, että otan näin alkuun 4kk:n jäsenyyden ja maksan koko summan käteisellä. Jäsenyyteen kuuluu kaikki jumpat, spinning, sali, sauna (en tosin tiedä millainen se on..), personal trainerin kaksi tapaamista näin alkuun ja "tarkastuskerta" joskus myöhemmin, sekä vielä kuvassa näkyvät kengät! 

Tapasin pt:ni ekaa kertaa viime tiistaina, ja keskiviikkona ja torstaina oli koko kroppa ihan jumissa! Ei mikään ihme, sillä satunnaisia lenkkejä lukuunottamatta en ole täällä pahemmin liikuntaa harrastanut.. Käytiin tunnin aikana koko kroppa läpi, tein enimmäkseen harjoituksia irtopainoilla ja sain vinkkejä keskivartalotreeniin ja venyttelyyn. Keskiviikkona on seuraava tapaaminen ja sen jälkeen saan halutessani oman ohjelman. Kivaa! Koskaan ennen ei ole tällaista luksusta ollut.. Tai no tietty korisaikoina, kun valmentaja teki meille ohjelmat, mutta se oli vähän eri. Mulla jäi tapaamisesta tosi hyvät fiilikset.. Sen lisäksi, että kuulin tekniikkani olevan kohdallaan olin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka hyvin ymmärrettiin toisiamme! Stressasin meinaan ennen tuntia enemmän sitä kielimuuria kun tulevaa rääkkiä!

Viime viikolla kävin salilla jo neljästi ja fiilis on mitä mahtavin! Parina päivänä olen kipeiden lihasten takia viettänyt aikaa vaan ystävieni crosstrainerin ja spinningpyörän kanssa, mutta eilen tein ekan kunnon treenin. Vaikka se kuulostaakin kliseeltä, niin kyllä urheilusta tulee niin paljon parempi mieli. Suosittelen kaikille! ;)

4 kommenttia:

 1. sullakin hieno blogi!! hienoja kuvia <3

  x Steffi

  VastaaPoista
 2. Oho! Aika eri tasosta meininkiä ku täälä koto suomessa! :DD mut hei siistii. nauti nyt sielä tosta PTstä koska täälä siitö joutuis maksamaa omaisuuden

  VastaaPoista
 3. Steffi: Voi kiitos <3 Ja hyvä korjaus ;)

  jennakaroliina: Jep, hieman eri! En tiedä mitä se pt normaalisti maksais, pitää kysellä!

  VastaaPoista