torstai 11. lokakuuta 2012

extraordinary


R: Olin mainoksen orja ja ostin L'orealin extraordinary-hiusöljyn. Viime aikoina jokapuolella (telkkarissa, lehdissä, facebookissa..) on mainostettu vähän liikaakin kaikkia hiusöljyjä, joten pakkohan sellanan oli testiin ostaa. Tätä Lorealin hiusöljyä mainostetaan mm. sillä että öljyllä on 1001 käyttötapaa. Mä olen keksinyt niistä ehkä kolme..

Öljyn tarkoitus on suojata hiusta ja tehdä hiuksista kevyemmän tuntuiset. Tuloksena pitäisi olla elinvoimaiset, pehmeät ja kiiltävät hiukset. Mä olen tähän mennessä käyttänyt tätä kahdella eri tapaa, yhden kerran käytin tehohoitona ennen hiusten pesemistä, eli levitin öljyä hiuksiin ja annoin vaikuttaa noin puoli tuntia ennen suihkua. Sen lisäksi olen käyttänyt tätä pestyihin, kuivattuihin hiuksiiin levittämällä muutaman pisaran latvoihin tuomaan kiiltoa. Hyvältä vaikuttaa! Hiukset on käytön jälkeen paljon pehmeämmät kun normaalisti ja latvat näyttää siistimmiltä.

Olen oikein tyytyväinen tähän heräteostokseen, harvemmin tulee testattua mitään uutuuksia mutta kyllä se näköjään kannattaa. Pitäisi ehkä muutenkin alkaa panostaa vähän hiustenhoitoon, olen varmaan ennenkin sanonut että alan aina pihistellä kun kyse on hiuksista. Viime aikoina hiusten värjääminen on alkanut houkutella pitkästä aikaa, mutta en tiedä haluanko luopua omasta väristä heti kun sain sen takaisin. Sitten niitä saa taas olla värjäämässä koko ajan.. Ja mulla on sellanen ongelma, että monet värit näyttää tosi helpolla mun päässä punertavilta, joka taas ei ole yhtään hyvä juttu. Ehkä siis mietin vielä tätä hiusten värjäämistä.

Millaisia kokemuksia teillä on hiusöljyistä?

7 kommenttia:

 1. oon myös nähnyt tuon tuotteen monessa mainoksessa ja miettinyt, mitenköhän se toimii. ilmeisesti hyvin tai ainakin sulle oli jäänyt positiivinen fiilis, pitää siis itsekin kokeilla (:

  VastaaPoista
 2. Pitäisi itsekin käyttää jotain öljyä kuivaan päänahkaan, mutta yleensä inhoan kaikkien öljyjen hajua :D Millainen tuoksu tässä on?

  VastaaPoista
 3. Koska se öljy on se avainainesosa. ja koska usein noihin tekemällä tehtyihin tuotteisiin lisätään jotain silikonia (mites muuten tossa, löytyykö?) niin olen sitten käyttänyt ihan suoraan niitä pelkkiä öljyjä sellaisenaan, siis ostanut esim. puhdasta jojobaöljyä, jota sitten sivellyt tukkaan ja nahkaan. :) Voi päästä vielä halvemmallakin, kun ostaa oikeesta paikaasta, esim. iHerbistä :P Ei mul toki mitään itse silikoneja vastaan, mun lämpösuojassa esim. on sitä reippaasti, mut hoitavis tuotteis haluun ilman sitä, että kaikki imeytyy sit siihen päälle voi suojaavaks kerrokses sen silarin ottaa :P En tiiä tosin onks täs mitään järkee, mutuilua... :D

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama ongelma hiusten värjäyksen kanssa.. taas tekis mieli värjää tummaks, mut vasta oon alkanu saada tän oman väriseks, eikä se jatkuva värjääminen aina houkuttele..

  VastaaPoista
 5. likeeee your blog,
  keep posting and go for it!!

  XO

  VastaaPoista
 6. mäkin oon miettinyt ton ostamista! mitä maksoi?

  VastaaPoista
 7. mira: Juu ihan hyvät fiilikset tästä jäi, mulla ainakin tekee hiuksista pehmeämmät :)

  Senja Y: Aijaa :D Mä tykkään tämän tuoksusta, ei kovin voimakas ja yllättävän hyvä. Olen kyllä huono arvioimaan tuoksua kun mä harvemmin inhoa minkään tuotteiden tuoksuja :D

  Maria: Hyvä pointti! Mä en ikinä edes mieti tuollaisia juttuja, vaikka ehkä pitäisi..

  Tuisku: Mä päätin nyt ainakin hetken pysytellä tässä omassa värissä..

  DEMI: Thanks!

  Anonyymi: Oisko ollut ihan vähän alle 10euroa, ostin Anttilasta. Varmaan kyllä aika samanhintainen joka paikassa..

  VastaaPoista