perjantai 26. lokakuuta 2012

Elämän pieniä iloja

J: Joku ihme känkkäränkkä oli iskenyt tänne viime viikolla ja kyläili vielä vähän tällä viikollakin.. Poikien kanssa oli rankempaa mitä aikasemmin, joten olin koko ajan ihan huonolla tuulella itsekin. Nyt taas helpottaa ja olen yrittänyt löytää niitä positiivisia juttuja taas kerran! Niitä mahtuu päivään kuin päivään, tässä teille muutamia juttuja mun viime päivistä..


Löysin keskiviikkona Candy Kingejä eräästä kaupasta. Jos ei ole vielä tullut selväksi, niin rakastan irttareita ja voisin syödä niitä joka päivä. Täältä ei kuitenkaan kaupasta löydä niin hyviä kun Suomesta. Nämäkään ei ollut lähelläkään suomen tasoa, sillä luonnollisesti valikoimasta puuttui salmiakit ja lakut, jotka ovat mun suosikkeja..
Hymyilyttämään pisti myös Urpo ja Turpo. Toinen pojista on kipeänä ja meillä oli koko päivä aikaa tehdä kaikkea, joten laitoin kerrankin DVD:n pyörimään! Mikään ei voita vanhoja kunnon lastenohjemia! Niiiin paljon parempia kun kaikki nykyiset superninjaturtlestaistelijamonsterit sun muut. Tuli ihan oma lapsuus mieleen.. "Urpo on karhu, Turpo on karhu, tää on tavallista karhun elämäää"


Eilen maalattin myös vesiväreillä. Poitsu halusi maalata auton, mutta mun piti kuulemma tehdä malli... Olisi ehkä pitänyt jättää malli tekemättä, koska toi ei kuulemma näytä autolta ja on huono. :D No enpä voi kieltää.. Lasten suusta kuulee totuuden, vai mites se nyt menikään! Vesivärit on kyllä kivoja, vaikka en niilläkään osaa piirtää. Ne väsiväriläiskät vaatteissa ei kyllä oo. Huomasin vasta illalla, että mun paita on täynnä epämääräisiä keltaisia pilkkuja, haha. Onneksi lähtee pesussa pois.


Siinä samalla kun maalailtiin, katsottiin Urpoa ja Turpoa, pelattiin vähän liikaakin Uunoa ja muumien aakkospeliä, mä tappelin tulostimen kanssa ja sain lopulta check-in laput tulostettua (vinkkinä: USB-johto kannattaa laittaa kiinni koneeseen...). Nyt on sitten mustaa valkoisella, tämä tyttö lentää huomenna aamulla Suomeen lomalle! Voiko olla parempaa syytä hymyyn kuin se, että näkee pariin kuukauteen perhettä ja kavereita? Mä en ainakaan keksi!

Eilen illalla raahauduin vielä salille. Paikat oli hieman jumissa keskiviikkoisesta pt tapaamisesta, mutta ei onneksi yhtä pahasti kuin viimeksi! Kävin siksi tekemässä vain lyhyen aerobisen treenin, 20min crosstraineria ja 25min pyöräilyä. Päälle vielä vähän vatsoja, selkiä ja venyttelyjä ja sen jälkeen oli ihana kävellä raikkaassa syysilmassa takaisin kotiin. Mulla on muuten kauhea ongelma! En tiedä, että pitäiskö maksaa vielä pari kertaa lisää sen personal trainerin kanssa! Mulla ei oo valehtelematta pariin vuoteen ollut treenin jälkeen yhtä hyvä fiilis kuin niiden tapaamisten jälkeen! Toisen kanssa treenaaminen oikeasti motivoi ja on mahtavaa kuulla palautetta omista suorituksistaan ja vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä..
Nyt mietin, että lähtiskö taas salille vai keskittyiskö vaan pakkaamiseen. Suomessa on kuulemma lunta, mitäs ihmettä mä tarviin sinne mukaan?? Apua!

1 kommentti:

  1. oi aika ihanaa, irttareita! :D mäkin aion ostaa tänään ison kasan muuton kunniaksi. eilen tuli tehtyä duunia semmonen viistoistatuntia ja nyt näyttää vihdoin kodilta. karkkia palkinnoksi, salmiakkia!;)

    VastaaPoista