torstai 11. lokakuuta 2012

detailsR: Mun oli tarkoitus ottaa tänään asukuvat ennen kun lähdin kaupungille, mutta akku loppui Canonista ennen kun ehdin saada yhtään kunnon kuvaa otettua. Samsungiin mulla ei ole toimivaa kaukolaukaisinta, joten kuvien ottamisesta ei sitten tullut oikeen mitään. Tässä kuitenkin muutamia detail-kuvia tämän päiväisestä asusta. Ehkä mä kuvaan sen joku muu kerta, tykkäsin kuitenkin kokonaisuudesta, ohut viininpunainen pusero ja musta bikerliivi sopii yhteen täydellisesti. 

Käytiin tänään tyttöjen kanssa Syö Turku! -viikkojen kunniaksi Morrisonssissa syömässä hampurilaiset. Oli kiva päästä vaihtamaan kuulumisia ja vähäksi aikaa eroon tenttikirjoista. Syömisen jälkeen kävin vielä parissa kaupassa ja Stockalla, mutta ei sitä hullujen päivien hulluutta jaksanut hetkeäkään. Halpoja karkkeja olisi tehnyt mieli ostaa, mutta kassalle oli niin pitkä jono etten jaksanut. Ehkä ihan hyvä niin.

Nyt katson yhden leffan loppuun ja sitten nukkumaan että jaksaa huomenna taas olla ahkera opiskelija. Olenko muuten ainut kenen mielestä aika menee ihan törkeen nopeesti? Huomenna on taas jo perjantai, viikonloppu! Meidän oli tarkoitus lähteä laivalle nyt viikonloppuna, mutta ei saatu enää hyttejä. Mä en ole yli 5 vuoteen ollut sellaisella perus biletysristeilyllä ja nyt kun Janne sai kerrankin mut suostuteltua lähtemään niin ei enää saanut hyttejä. Pakko myöntää että ei mua ihan kamalasti harmita. En ole oikeen koskaan tajunnut sitä että mennään vuorokaudeksi merelle ryyppäämään eikä käydä edes maissa. Mutta, oishan se voinut olla ihan hauskaakin, nyt pitää keksiä jotain muuta tekemistä viikonlopulle..

5 kommenttia:

 1. Viikot todellakin menee ihan sikanopeesti, en tajuu! Taas perjantai, huhuh.
  Ja laivat on kyl aika kamalia paikkoja, enkä oo kans koskaan tajunnu, mitä hauskaa on mennä ryyppäämään keskelle merta : D Ruuat on kyl hyviä ja tax free ihan jees ;) Mut noi Ruotsin laivatkin vois ehkä hieman uudistua, esim. ulkoasultaan ja tarjonnaltaan/aktiviteeteiltaan... Mut kaipa sellasille peruskävijöille piisaa kämäsempikin hytti ja rumat kokolattiamatot, kunhan vaan viinaa riittää.

  VastaaPoista
 2. Mirka: Pian on jo joulu :D Ja joo, Janne sai mut suostuteltua laivalle kun sanoi että pääsisin buffettiin syömään. Vähän ehkä odotin sitä ja nyt ei pääsekän :D

  Anonyymi: Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Mä niin paljon haluun kans tollasen nahkasen liivin! Sopii kaikkeen!

  VastaaPoista
 4. Mii: Toi oli kyllä ihan superhyvä ostos :)

  VastaaPoista