lauantai 6. lokakuuta 2012

6.10


R: Tänään on erään ystävän häät ja mä olen kipeenä. En oikeesti pysty sanoin kuvailemaan kuinka paljon mua harmittaa etten päässyt juhliin, joita olen odottanut. Ihan kun olisin jotenkin pettänyt ystävän. Mä olen oikeasti tosi harvoin kipeänä, kuumetta mulla ei ole melkeen koskaan, paitsi nyt. Lontoosta kotiutumisen jälkeen sain flunssan, mutta ajattelin että se menee ohi parissa päivässä kuten yleensä, mutta eilen illalla tuli vähän kuumettakin. Olin silti ihan vielä tänään lähdössä, mutta lopulta tajusin (viimeistään siinä vaiheessa kun yritin meikata ja ripsiväri ei edes pysynyt kädessä) että mun ei ole mitään järkeä lähteä juhliin Helsinkiin asti kuumeessa ja kipeenä, ei se olisi kellekään hauskaa. Näin yölläkin unta siitä miten saan yskäkohtauksen kesken vihkimistä.

Juhlavaatteet vaihtui kotivaatteisiin ja viini finrexiniin. Mua ei harmittaisi yhtään näin paljon jos kyseessä olisi ihan mikä tahansa muu juhla, mutta nämä olisi olleet häät. Kahden ihanan ihmisen häät. Toivon että häät onnistuu täydellisesti, harmittaa etten pääse paikalle. Anteeksi avautuminen, mutta oli pakko. Nyt nukkumaan.

4 kommenttia:

 1. Voi ei kuinka kurjaa!! Tosi huono tuuri :(

  VastaaPoista
 2. tosi harmittava tuuri sulla!

  VastaaPoista
 3. Such great pictures dear. I love your blog would you like to follow each other? Let me know and I'll make sure to follow you back!! :)

  ~Ping
  http://withinthesun.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Voihan räkä. Mäkin toivon, että hääparin päivä oli ikimuistoinen ja onnistunut, vaikka ihan kaikki ystävät eivät päässetkään paikalle. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista