sunnuntai 14. lokakuuta 2012

300 blogia, tuhat ideaa


R&J: Kirjoiteltiin vähän aikaa sitten uudesta Inspiration-konseptista, joka syntyy blogimaailmaan lokakuussa ja jossa meidänkin blogi on mukana. Nyt siitä voi kertoa jo vähän enemmän ja lisäksi teillä on nyt mahdollisuus päästä kurkkaamaan miltä uusi sivusto näyttää.

Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuussa ja vanhojen suosikkiblogien lisäksi sivustolta löytyy nyt satoja laadukkaita mukaan kutsuttuja Inspiration-blogeja. Yhden sivuston alta löytyy siis pian 300 blogia ja sen myötä tuhansia ideoita! Blogit on kerätty eri tunnisteiden alle, meidän blogi on nyt virallisesti listattuna tunnisteiden lifestyle ja muoti alle, niiden lisäksi postauksia löytyy ruoan ja sisustuksen maailmoista. Tunnisteiden avulla lukijan on helppo löytää itseään kiinnostavat blogipostaukset, tehdä uusia mielenkiintoisia blogilöytöjä ja seurata suosikki blogejaan. Me bloggaajat ollaan luonnollisesti päästy jo tutustumaan sivustoon ja itse olen jo tehnyt muutaman ihan loistavan uuden blogilöydön!

Jos te haluatte päästä ensimmäisten joukossa näkemään sneak peekin sivustosta, niin menkää tänne ja täyttäkää sähköpostiosoitteenne kohtaan jossa sitä kysytään. Saatte alkuviikosta tunnukset joilla pääsee tutustumaan sivuston beta-versioon! Sivustoa kehitetään vielä, mutta ainakin mun silmään se näyttää jo aika hienolta. Mitä mieltä te olette tästä uudesta sivustosta?

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä tosi kiva idea!! :) kiva ku kaikki löytyy kohta samasta paikasta :)

    VastaaPoista
  2. jennakaroliina: Juu niinpä :) En jaksa odottaa että Inspiration julkaistaan!

    VastaaPoista