sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Welcome to St Albans!J: Terkut St Albansista! Lensin siis eilen iltapäivällä Lontooseen ja sieltä perheen isä (ja poitsut) kävi noukkimassa mut tänne kotiin. Eilinen meni pääosin paikkoihin ja perheeseen tutustuessa. Niin ja tyhjensin jopa matkalaukut.. Tänään käytiin jo katsomassa poikien koulu ja nyt tulin vihdoin kunnolla koneelle. Kaikki on vielä tosi uutta ja oon vähän sekaisin. Odotan todella, että se arki alkaisi kunnolla ja pääsisi tähän rytmiin. Tämä talo ja mun huone on tosi kivoja ja kaupunkikin vaikuttaa lyhyen tutustumisen perusteella ihan kivalta..

Lisää kuvia luvassa varmasti pian. Eilen oli kamera mukana, mutta en mä sitten kovin paljon kuvia jaksanut ottaa.. Nyt mä yritän saada Skypeä toimimaan, saa nähdä miten onnistuu. Illalla ajattelin lähteä lenkille ihan uusiin maisemiin! Palaillaan!

5 kommenttia:

 1. Suloset tervetulo-kortit oot saanut! :D Pidäppäs ihan hullun kivaa nyt siellä!!

  VastaaPoista
 2. ihana kuulla että ensivaikutelma on kiva! tsemppiä kaikkeen uuteen ja innolla odottelen fiiliksiä ja kuulumisia sieltä päin maailmaa:)

  VastaaPoista
 3. heei kauanko oot siellä? :) itse saavuin kaks viikkoo sitten dubliniin aupairiksi ja vuoden täällä viettelen!

  VastaaPoista
 4. Voi että, nauti nyt olostas siellä! :) Vaikka jossain välissä saattaakin koti-ikävä iskeä, niin kannattaa muistaa, että ei täällä asiat eikä ihmiset mihinkää muutu eikä katoa:)

  VastaaPoista