perjantai 14. syyskuuta 2012

uutuuksia zalandolta

R: Sain tänään vihdoin kuvattua mun Zalandon paketin sisällön. Olin oikeen ahkera bloggaaja ja kuvasin ostokset asuissa. Tässä postauksessa pyysin arvauksia paketin sisällöstä, mutta kukaan ei arvannut oikeen. Hyviä arvauksia kuitenkin, mähän olisin voinut ottaa oikeastaan kaikki kollaasien tuotteet, sen verran kivoja ne oli.
Ihan tavalliset mustat farkkulegginssit taskuilla. Melkeen kun farkut, pelkästään vetoketju puuttuu. Materiaalikin on melko paksua, mutta en silti ehkä käyttäisi näitä lyhyen paidan kanssa, koska etupuoli näyttää aikas tyhmältä ilman sitä vetoketjua.
Harmaa college olkapääyksityiskohdilla. Tämä on ihan uskomattoman pehmeää materiaalia ja malli on kun tehty mulle! Omistan jo yhden vähän samantapaisen harmaan collegen, mutta se on vähän liian lyhyt. Tämä sopii niin kivasti rentoihin syyspäiviin.
Vihreä mekko. Tämän palauttamista mietin vähän aikaa, mutta päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden. Näyttää tosi kivalta biker-liivin kanssa! Harmi että kesä meni jo, mutta tälleen syksyllä tämä näyttää ihan kivalta vähän paksumpien sukkisten kanssa. Jos joku meinaa tilata tämän mekon, niin suosittelen normaalia pienempää kokoa. Mekko on yläosasta ehkä vähän liian väljä, vaikka tilasin mekon koossa S, kuten yleensäkin monet yläosat.

Sellaisia, tykkäättekö? Mä ainakin tykkään. Housut ja college on päässeet käyttöönkin jo, mekkoa mä en taida osata arkimenoihin yhdistää, joten sitä en ole ehtinyt käyttää. Olin muuten yllättynyt miten moni kommentoi, ettei ole ennen kuullut Zalandosta, miten on mahdollista että olette missanneet sen tv-mainoksen? Tiedättekö sen jossa se mies kuvaa videota vaatekaapissa kauhuissaan siitä miten tyttöystävä tilaa koko ajan tuotteita Zalandolta. Jennan mielestä siinä ollaan mä ja Janne, heh..

4 kommenttia:

 1. Tollasia mekkoja näkyy täällä englannissa ihan hirveesti ihan arkikäytössä!:)

  VastaaPoista
 2. haha se teeveemainos on kyllä mielenkiinnon ja huomion herättävä :D itekin ekaa kertaa kuulin zalandosta sen kautta. :) ja nyt jo tutustunut nettisivuunkin;)

  VastaaPoista
 3. voi hitto miten kivoja ! erityisesti tuo college :---)

  VastaaPoista
 4. Jenna: Turussa ei :D

  Senja: Zalandolla on kyllä törkeen hyvä valikoima ja ahkerasti mainostavat nyt..

  Hanna: Onhan ne :)

  VastaaPoista