tiistai 18. syyskuuta 2012

uudet kengät ja treenijuttuja

R: Mainitsinkin viime postauksessa ohimennen että tein yhden kivan löydön sunnuntaina kaupungilta. Multa oli mennyt ihan ohi että Hansassa oli joku hansamania, huomasin sen vasta kun näin sellaisia etukuponkivihkoja. Janne selasi tylsyyksissään sellasta vihkoa kun mä hiplailin vaatteita Zarassa ja onneksi selasi, sieltä paljastui tajuttoman hyvä Intersportin tarjous. Mä olen jo pitkään miettinyt että tarvitsisin uudet salikengät, nyt sain Reebokin Vibetrain Low-kengät alle 40 eurolla. Normaalihinta näissä on niinkin paljon kun 120 euroa, hyvä tarjous siis!

Mä olen tähän asti käyttänyt salilla aina mun ikivanhoja And1:n koriskenkiä. Ne alkoi olemaan jo ihan kamalassa kunnossa, molemmissa kengissä mm. pikkuvarpaan kohdalla reikä. Eikä ne kyllä muutenkaan oikeen salitreeniin sopineet. Mä vaan olen niin pihi ostamaan mitään kalliita treenikenkiä, että koriskengät on saaneet tähän asti kelvata. Ja siis nehän on kyllä edelleenkin ihan täydelliset jalassa, niitä tulee varmasti käytettyä jatkossakin korista pelatessa.


Nämä kengät on kyllä tajuttoman hyvät jalassa, eilen kävin heti treenaamassa uusilla kengillä. Ne on niin kevyet! Ihan erilaiset kun koripalloon tarkoitetut kengät, joissa varsi on vähän korkeampi ja malli muutenkin eritavalla tukevampi. Jotenkin outoa katsoa omiin jalkoihin kun jalassa on mustat treenikengät, en muista olenko koskaan omistanut mustia urheilukenkiä. Jostain syystä olen aina ostanut vaaleat koriskengät ja lenkkarit. Mä niin tykkään näiden kenkien pinkeistä yksityiskohdista, urheiluvaatteissa kuuluu olla kirkkaita värejä! Ja jostain syystä just mustan ja pinkin yhdistelmä näyttää mun mielestä tosi kivalta.


Treenikengistä päästääkin treenimotivaatioon. Onko jollain motivaatio kadoksissa? Mulla ei! Oon niin fiiliksissä käynyt viime aikoina salilla monta kertaa viikossa ja lenkilläkin. Ihanaa, missä tämä treenimotivaatio oikeen on piilotellut? Olen miettinyt, että pitäisikö alkaa aina viikon päätteeksi listaamaan viikon urheilut tänne blogin puolelle? Tavallaan pidän sitä jotenkin tyhmänä käytäntönä. Eihän mun tarvitse kenellekään todistella että olen liikkunut. Liikuntapäiväkirjoista muoti/lifestyle-blogeissa tulee kieltämättä välillä sellanen olo että hei, katsokaa miten reipas ja ahkera urheilija olen. Ruokapäiväkirjoista puhumattakaan! Mutta toisaalta, onhan se liikuntojen listaaminen tosi hyvää motivaatiota niin itselle kun muillekin. Vai mitä mieltä olette? Mitään sali tai treenaus-kuvia on turha odottaa, kuka jaksaa joka kerta kantaa kameraa salilla? Tai edes puhelinta.. En minä ainakaan.

Nykyäänkin listaan kyllä omat liikuntani itselleni, käytän kännykän Wellnes Diary-appsia joka on tosi kätevä. Eli ei se iso vaiva olisi niitä tännekin listata, mutta en oikeen tiedä haluanko. Sanokaa nyt mielipiteitä! Tiedän että monet tykkää lukea treenipostauksia, koska niistä saa motivaatiota ja vinkkejä omaankin treeniin. En vaan tiedä onko sellaiset postaukset ihan Kaksi yhden hinnalle-blogin juttu. Toisaalta, kirjoitetaan tänne niin paljon kaikesta muustakin, että miksi jättää tosi ison osa elämästä, eli se urheilu, blogin ulkopuolelle? Niin ja hei, mitäs tykkäätte mun uusista Reebokin treenikengistä?

10 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostais liikuntapäiväkirjat :)

  VastaaPoista
 2. kengät on makeet, mut ei oikein liikuntapäiväkirjat iske!

  VastaaPoista
 3. En kannata listoja! Tälleen on kivempi lukea näitä(kin) juttuja. :) t. Piitu

  VastaaPoista
 4. mullakin vähä sama suhtautuminen liikuntapäiväkirjoihin ku sulla. varsinki ku tuntuu et monet julkaisee niitä vaan sillon, kun on oikein reipas viikko takana :D

  sen sijaan musta ois kiva lukea, millasta treeniä teet salilla. :)

  VastaaPoista
 5. Love your new Reebok.

  I prefer adidas but yours are very beautiful!!!

  Kisses,

  Nicoleta

  www.nicoleta.me

  ps.Find out how to get FREE glasses

  VastaaPoista
 6. Eieiei (niille "katsokaan kuinka monta treeniä tein tällä viikolla" -listauksille) ja tykkään paljon (kengistä)! Mä huomasin intersportin tarjouksen lehdestä, mutta en ollut turussa ni en päässyt ite ostamaan noita kenkiä.

  VastaaPoista
 7. Muut liikuntapostaukset on kyllä jees. :)

  VastaaPoista
 8. Liikuntapäiväkirjat on turhia, liikuntajutut ihan kivoja joskus.

  VastaaPoista
 9. Tupu: Niitä ei nyt varmaan tule näkymään, mutta muita liikuntajuttuja kyllä..

  Anonyymi: Joo, kiitti :)

  Piitu: Selvä ;)

  Urppi: Juu niinpä! Jos niitä laittais niin pitäisi kyllä viikottain laittaa. Ja postailen varmaan joku kerta enemmän treeneistäni.

  Nicoleta B: Thanks!

  Riina: Hahhaa, joo ei :)

  pjau: Juu muut taitaa olla samaa mieltä..

  Mary: Niinpä ;) Nätit ja täydelliset jalassa!

  VastaaPoista