torstai 20. syyskuuta 2012

treenivaatteita

R: Mulla on harvemmin sellanen tilanne, että ihan oikeasti tarvitsen jotakin vaatetta, yleensä kyse on enemmän halusta. Tällä kertaa mä ihan oikeasti tarvitsen uusia urheiluvaatteita. Mä tykkään pukeutua kivasti salillekin, värikkäät vaatteet motivoi ja piristää ja onhan se mukavampi nähdä ne omat lihakset samalla kun treenaa. En siis voisi kuvitella käyttäväni salilla mitään jättikokoista kulahtanutta t-paitaa ja löysiä housuja. Keräsin eri nettikaupoista kollaaseihin kivoja treenivaatteita.
Yläosana mulla toimii salilla topit. En muuten omista yhtään mustaa treenitoppia, kaikki on värikkäitä! Treenitopin pitää mun mielestä olla sopivan tiukka ja hengittävää materiaalia, tosi tärkeetä on se ettei se ole liian avoin. Ei ole kiva tehdä jotain kyykkyjä jos muut treenaajat näkee suoraan paidan kauluksesta sisään.

Useimmiten salilla käytän pitkiä juoksutrikoita, ihan vaan siksi että ne on mukavat ja hyvää materiaalia enkä omista oikeen mitään muita. Tarvitsisin ehdottomasti saalitreenailuun sopivat lyhyet trikoot, sellaiset joissa on tasku. Jonkinverran salilla tulee käytettyä myös shortseja, niitä on korisajoilta jäänyt kaappiin niin monet. Ihan käytännön syistä trikoot on kuitenkin paremmat, eipä ainakaan jää lahkeet kiinni mihinkään.
Kollaasien tuotteet: H&M, Nelly, Stadium, Heppo

Kengät oli ostoslistalla pitkään, nyt onneksi sain halvalla hyvät uudet kengät eli niiden ostoa ei enää tarvitse miettiä. Keräsin tähän kuitenkin omia suosikkejani nettikaupoista, kengissäkin tykkään väreistä! Harmittavan usein ne kaikista kivoimmat kengät maksaa ihan liikaa, onneksi löysin omani tarjouksesta. Kyllä opiskelijan lompakkoa kirpaisee maksaa kalliiden salimaksujen lisäksi vielä kalliita treenivarusteitakin.

Mä ostan useimmiten treenivaatteet alennuksista, esimerkiksi Stadiumilla on usein tosi hyviä tarjouksia. Huomasin että ssä* on tällä hetkellä menossa kampanja, jonka aikana tilauksesta saa 25% alennusta! Kampanja on voimassa 24.9 asti. Mun mielestä toi on jo niin hyvä alennus, että aion sen kyllä hyödyntää. Turussa on kyllä Skanssissa ja Myllyssä Stadium, mutta autottomana keskustan ulkopuolisiin kauppakeskuksiin ei tule lähdettyä melkeen koskaan. Tilaukseen lähteekin nyt ainakin lyhyet treenihousut ja ehkä joku värikäs toppi. Millaisia vaatteita te tykkätäte käyttää treenatessa? Vai onko sillä mitään väliä mitä salilla on päällä?

3 kommenttia:

  1. aah mun saliostolistalla on ehdottomasti kanssa jotkut vähän lyhyemmät pökät, meinaan käytän kanssa yleensä juoksuhousuja. en vaan uskalla mennä mihkään urheilukauppaan nyt, löytäisin kuitenkin liikaa kaikkea.. :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. liisa: Joo siis urheilukauppoihin saisi kyllä käytettyä ihan uskomattomat määrät rahaa :D

    VastaaPoista