sunnuntai 9. syyskuuta 2012

syksyinen sunnuntai


R: Mites viikonloppu on kulunut? Mulla lähinnä hyvän ruoan ja leffojen parissa, vähän olen saanut luettuakin. Äsken käytiin pienellä kävelyllä, otin kamerankin pitkästä aikaa mukaan, mutta en mä kovin montaa kuvaa jaksanut ottaa. Asuna toimi Jennalta lainassa olevat ikivanhat ginan revityt (revenneet) farkut, harmaa collari, converset ja nahkatakki. Sopivan rentoa sunnuntaihin!

Kävelyn päätteeksi käytiin kaupassa ja mietittiin varmaan vartti mitä ostettaisiin. Tiedättekö kun joskus on vähän nälkä, mutta ei kuitenkaan niin nälkä että haluaisi tehdä mitään kunnon ruokaa? Viikonloppuna on lupa herkutella, eli tylsät terveelliset ruoat ei tällä kertaa ollut vaihtoehto. Me päädyttiin niinkin naiselliseen ja tyylikkääseen ruokaan kun itse tehtyihin hot dogeihin! Aiai, nyt on paahdetut sipulit, sinapit ja kaikki odottamassa iltaa. Taidan pian lähteä pienelle lenkille ja sitten sitä ruokaa. Varmasti maistuu lenkin jälkeen hodarit paremmin kun rahka.

Vielä viimeinen muistutus, arvonta päättyy reilun tunnin kuluttua! Pian pian osallistumaan, vielä ehtii. Ja huomenna olisi vuorossa uusi arvonta, kannattaa tulla vierailulle. Heippa!

5 kommenttia: