torstai 6. syyskuuta 2012

sunny england


J: Hei, mites siellä menee? Mä en oo yhtään ehtinyt oikeastaan kirjoittaa kuulumisia, pahoittelen. Kaikki on kuitenkin hyvin. Ollaan käyty heittelemässä korista, pelattu futista, hypitty trampoliinilla, pelattu Angry Birdsiä ja oltu vesipuistossa. Tykkään työstäni, tästä kaupungista ja erityisen paljon näistä ihanista ilmoista, jotka hemmottelee englantia. Lämpötila on noussut yli kahteenkymmeneen ja onnistuin eilen jopa polttamaan olkapääni. Enpä olisi uskonut tänne lähtiessä! Mulla ei ole oikein mitään kunnon vaatteita edes tällaisille ilmoille, eikä enää viitsi ostaakaan oikeen mitään uusia.

Olen tehnyt muutaman jännän huomion täällä ollessa. Ensinnäkin, ovet. Ne aukeaa väärään suuntaan. Pari kertaa olen koittanut vetää ja vetää ja vasta sitten oon tajunnut, että sehän aukeaa sisälle päin. Toinen juttu on näiden paikallisten murre! En oikeesti ymmärrä puoliakaan.. Eilen puistossa yksi poika tuli leikkimään heittelemään korista meidän kanssa ja selitti mulle hymyssä suin vaikka mitä, mutta suurin osa meni aivan ohi. En vieläkään tiedä, mitä asiaa hänellä oli. Lisäksi onnistuin saamaan pitkän jonon taakseni sekoillessani postissa ja huomasin, että lapsiaan koulusta noutavat vanhemmat oikeasti juttelevat keskenään, eivätkä kaikki piiloudu omaan nurkkaansa tai näpyttele kiireisen näköisenä puhelintaan.

Oon ollut ihan älyttömän väsynyt tämän koko ajan, varmaan kun on niin paljon kaikkea uutta ja olen koko päivän touhunut poikien kanssa. Eilen nukahdin sängylle naama kiinni juorulehteen ja heräsin parin tunnin päästä siihen, että varpaat olivat jäässä. Nyt pistän ne suosiolla peiton alle ja alan nukkumaan. Huomenna pitäisi taas nähdä yhtä aupparia, perjantaina ajattelin vähän siivoila kun molemmat pojat on yhtä aikaa koulussa ja viikonloppuna sitten Lontoo! Jee!

Ps. Älkää unohtako arvontaa!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa lukea toisenkin au-pairin kokemuksia, itse aloitin eilen au-pairina Hollannissa :)

  VastaaPoista
 2. lovely photos :)

  http://stil-houette.blogspot.de/

  VastaaPoista
 3. mielenkiintoista lukea sun kokemuksista siellä!

  VastaaPoista
 4. Sensaatio: jep, oon samaa mieltä :>

  Anja: Thanks!

  Anonyymi: Kiva kuulla!

  VastaaPoista