keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Samsung NX20

R: Sain viime viikolla kuulla, että pääsen testailemaan Samsungin uutta NX-sarjan järjestelmäkameraa. Ensimmäisenä asiana (tai oikeastaan toisena, sen hullun riemuitsemisen jälkeen) mieleen tuli että ehdinköhän saada kameran Lontoon matkaan mennessä ja ehdinhän minä, maanantaina DHL:n lähetti soitteli ovikelloa kamera mukanaan. Kyseessä on siis Samsungin uusi NX20 järjestelmäkamera, joka on järjestelmäkamera kompaktissa muodossa. Voitte lukea lisää kamerasta täältä.


Pienestä koosta huolimatta NX20 on kuin oikea järjestelmäkamera, objektiivin vaihtaminen kuvaustilanteen mukaan on helppoa. Mä sain ton 18-55mm objektiivin lisäksi testattavaksi 50-200mm teleobjektiivin. Jee! Lisäksi tässä kamerassa on sisäänrakennettu Wi-Fi, joten kuvien lataaminen vaikka facebookiin tai niiden lähettäminen sähköpostiin on tehty ihan naurettavan helpoksi.Kamera ei olisi voinut parempaan aikaan tulla, nyt saan reissuun mukaan pienemmän kameran ja zoomiobjektiin. Alimmassa kuvissa näkyy hyvin kameran koko verrattuna mun Nokian N8 puhelimeen. Olisin halunnut ottaa kuvan jossa mun Canonin järkkäri ja uusi Samsung on vierekkäin, jotta olisitte nähneet koko eron, harmi ettei ole kolmatta hyvää kameraa jolla sen kuvan olisi saanut otettua..

Odotan jo niin kovin että pääsen Lontooseen kuvaamaan! Ja kiva pästä Jennan kanssa myös testaamaan miten tällä kameralla onnistuu asukuvien ottaminen. Olen jonkin verran kameraa jo testaillut, älyttömän hyvältä vaikuttaa. Kamerassa on käännettävä näyttö, jonka ansiosta on tosi helppoa ottaa kuvia itsestään. Tulette näkemään todisteita huomenna, hehhee. Tällainen pieni järjestelmäkamera on kyllä jokaisen bloggaajan unelma, mahtuu helposti vähän pienempäänkin laukkuun! Kirjoittelen joskus myöhemmin vielä tarkemmin käyttökokemuksia, kuvia tulette näkemään pian.. Mua itkettää nyt jo ajatus että joudun luopumaan kamerasta joulukuussa.

5 kommenttia:

 1. jään innolla odottamaan käyttökokemuksia, niin hyviä kuin huonoja (: pitäisi itselle hankkia oma kamera ja kyllä siihen mun mielestä kannattaa panostaa, sitä paitsi oon aina halunnu järkkärin (:

  VastaaPoista
 2. Mäkin oon miettinyt jonkun vastaavan hankkimista omaksi, järkkäriä kun ei oikeen tuu kannettua mukana.. Ps. 50-20 :)

  VastaaPoista
 3. voih, mullekin kelpais uusi kamera!
  =)

  VastaaPoista
 4. miten sait testiin tuon kameran? vaikuttaa tosi mahtavalta!

  VastaaPoista
 5. mira: Juu juttuja tulossa :)

  Klara: Heh, vähän mietin kauan että mitä tarkotat tolla 50-20 :DD tyhmä minä.

  liisa: Harmi etten saanut tota omaksi ;)

  Anonyymi: Samsung etsi testaajaa ja mut valittiin hakemusten perusteella :)

  VastaaPoista