torstai 27. syyskuuta 2012

salaatilla ja lentokentälläR: Testailin eilen mun laina-Samsungin kääntyvää näyttöä, jonka avulla on siis helppo ottaa itse kuvia itsestään. Tai vaikka söpöilykuvia poikaystävän kanssa. Kuvia oli ihan super helppo ottaa, kun näki siitä näytöstä koko ajan että mihin sen kameran kanssa sohii. Tiedättekö kun joskus yrittää ottaa kuvaa itsestään ja lopputuloksena on puolet kasvoista ja nurkan romukasa? Nyt ei käynyt niin! En mä kovinkaan usein itseäni kuvaile, mutta vaikka kahdestaan (tai yksin) reissatessa tämän kanssa saa hyvin otettua yhteiskuvia. Ja jos bloggaajan näkökulmasta miettii niin meikkipostauksia tekeville, eli usein omaaa naamaa kuvaaville kääntyvästä näytöstä on varmasti apua.

Ei sen enempää kamerasta, pakko vähän hehkuttaa Greenzin salaattiakin. Käytiin eilen syömässä, poikaystävälle viereisestä paikasta hampurilainen ja mulle salaatti! Kätevä kun Hansan yläkerrassa on nykyään niin paljon erilaisia ruokapaikkoja joista valita! Ruoat voi siis ostaa eri paikoista ja silti voi mennä samaan pöytään istumaan ja syömään. Säästyy ainakin perheriidoilta kun ei tarvitse kinata että missä syödään. Vaikka ei meillä tuollaisia riitoja ikinä tule kun ollaan molemmat niin kaikkiruokaisia..

Tällä hetkellä mä istun lentokentällä ja odottelen lennon lähtemistä! Tulin tänne taas liian ajoissa, olen aina liian aikasin lentokentällä. Helsingissä siellä kentällä onkin ihan ok odotella kun on kauppoja jne, mutta tämä Turun terminaali 2 on aivan toista luokkaa. Pieni kun mikä ja ulkoa päin rakennus muistuttaa enemmän latoa kun lentokenttää. Mutta enpä valita, mä voisin odotella vaikka oikeassa ladossa, kunhan pääsee halvalla Lontooseen. Mun lennot maksoivat muistaakseni 60 euroa menopaluu, että onhan tämä hintansa arvoinen.. Toivottavasti selviydyn helposti Stanstediltä hotellille, palaillaan Lontoosta!

11 kommenttia:

 1. Heiii mäkin haluun Lontooseen! ja mä haluun myös noin halpoja lentoja. :-D Pidä kivaa!

  VastaaPoista
 2. Wau, halvalla sait lennot! Mitä kautta nappasit? :) Kivaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Ihan vähän vaan näyttää hyvältä nuo ruuat :P

  Mä olen alkanut haaveilemaan kääntyvällä näytöllä olevasta kamerasta. Just siks että sais joskus itsekin otettua pärstäkuvia sillain just kunnolla.

  Oikein kivaa Lontoon reissua! ♥

  VastaaPoista
 4. joo toi hansan yläkerta on hyvä kun siellä on paljon eri rafloja ja voi just mennä mihin vaan istumaan. tosin me käydään poikaystävän kanssa aina vaan siellä creezissä, niin mielettömiä salaatteja ;) mun lemppari on myös toi lohi ja toinen katkarapu. en tajua miten noi on niin hyviä ja isoja ja silti niin halpoja :) ja täynnä kaikkea! yhdyn hehkutukseen:D

  VastaaPoista
 5. Nyt on kyllä pakko kysyä, mistä paikasta toi hampurilainen on : DD? Kävin mielessäni läpi niitä ruokapaikkoja siel Hansan yläkerrassa, mut en muista yhtäkään, mistä sais hamppareita : D! Näyttää herkulta, terv. läski....

  VastaaPoista
 6. hauskat kuvat susta!

  VastaaPoista
 7. WOW!! I'M totally in love with your blog. And this food looks so delicious :) I follow you :)

  xo
  http://snowwhite90.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. WOW!! I'M totally in love with your blog. And this food looks so delicious :) I follow you :)

  xo
  http://snowwhite90.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Heip! Mulla on Canonin 600D, jossa on myös tuo kääntyvä näyttö. Yllättävän harvoin sitä tulee käytettyä (koska en juuri kuvaa muutenkaan näyttöä katsomalla), mutta esimerkiksi tilanteissa, joissa pitäisi kuvata juurikin itseä tai vaikka väen tungosessa, on tuo tosi kätevä lisä. Tungosessa (tai muuten näin lyhyenä erimoisissa tilanteissa) on esimerkiksi helppo nostaa kamera ilmaan ja kääntää näyttö niin, että näkee mitä kuvaa, eikä tartte sohia sokkona. :)

  Vaikuttaa kelpo-kaverilta tuo testikamerasi! :) Lennot on superedulliset, pitäisikö lähteä Lontooseen!

  VastaaPoista
 10. Mulla on tapana aina mennä lentokentälle hyvissä ajoin, mieluiten pari tuntia ennen koneen lähtöä. Kerran myöhästyttiin kaverin kanssa Lontoo-Helsinki koneesta (ei oma vika), ei ollut oikein kivaa. Saatiin molemmat pienet traumat siitä! :)

  Hauskaa Lontoon reissua, se onkin maailman paras kaupunki <3

  VastaaPoista
 11. noraa: Ryanairilta saa halvalla ;)

  Tiramisuheidi: Ryanairilta suoraan Turusta. Kävi tuuri kun sain halvalla sopiville matkapäiville.

  Reetta: Maistui myös :) Toi näyttö on kyllä kätevä!

  Senja: Mekin kyllä käydään useimmiten Greenzissä, mutta joskus on kiva testata muitakin. Lohi on parasta, syön melkeen aina sen :D

  Mirka: En muista sen nimeä, mutta siis ihan siinä Kultatalon yläkerran Greenzin vieressä. Hmmm, oisko joku Golden Grill.. Ja sinne saa tänään Citydealilta hyvän diilin!! Ostin. t: toinen läski :DD

  Anonyymi: Kiitos!

  snow. white: Thanks :)

  nienda: Pitääkin muistaa tungoksessa joskus testata tota, nyt kun toi kamera on ollut mulla vasta niin vähän aikaa niin en ikinä muista käyttää tota näyttöä :D Kun tosiaan mäkään en kuvaa oikeestaan koskaan näytöstä katsomalla.

  Ja suosittelen Lontoota todellakin :D

  Salla: Oho, ois aika kamala myöhästyä.. Ja kiitos, reissu oli upea!

  VastaaPoista