keskiviikko 5. syyskuuta 2012

päivän vaatteet

R: Testailin tänään missä saisin hyvin otettua asukuvia ja löytyihän tuolta makkarin nurkasta sopiva paikka! Näissä kuvissa valotus on kyllä jotenkin vähän pielessä, mutta ei anneta sen haitata.. Nyt kun mun kuvaaja, eli Jenna, on tuhansien kilometrien päässä niin pitää varmaan ottaa kuvia itse jalustalla ja kaikista helpoinhan se on tehdä sisällä. Ulkona kuvista tulisi kyllä paljon kivempia, mutta en mä kehtaa ton jalustan kanssa ulos lähteä! Käyttekö hei te muut bloggaajat joskus jalustan kanssa yksin ulkona ottamassa kuvia? Mulle tulisi varmaan sellanen olo, että kaikki tuijottaa ja todennäköisesti kaikki tuijottaisivatkin, varsinkin meidän naapurin mummot. Jos olisi auto ja voisi ajella jonnekin rauhallisempaan paikkaan ottamaan kuvia niin varmaan menisinkin, mutta en mä tässä keskusta-alueella ehkä ala sen jalustan ja itselaukaisimen kanssa leikkimään.


liivi ja ballerinat H&M 
paita Gina Tricot 
farkut Bershka 
kolmen sormen sormus Nelly 

Tässä asussa, ja vähän erilaisissa variaatioissa tästä asusta, olen juoksennellut asioilla viime päivinä. Nyt on syksy virallisesti alkanut kun kävin hakemassa uuden lukuvuositarran opiskelijakorttiin. Ihan hullua että mulla alkaa jo neljäs vuosi opiskelua. Sen kunniaksi ajattelin tehdä ensi viikolla 8 opintopisteen kirjatentin taloussosiologian sivuaineeseen, selailin tänään jo luettavia kirjoja ja ei näytä yhtään niin pahalta kun voisi luulla. Enköhän mä siitä selviä, varsinkin kun nyt on hyvin aikaa lukea ennen kun kurssit alkaa.

Mutta, nyt vielä muutama sana tosta asusta. Ostin noi farkut sillon Rodoksen Berhkasta ja olen kyllä käyttänyt niitä ihan kamalasti, ne on täydelliset. Ihan oikean pituiset ja sopivan tiukat. Pitää kyllä ostaa toiset saman malliset heti kun pääsen taas Bershkaan, varsinkin kun hintaakin oli muistaakseni alle 20 euroa.. Tällä kertaa yhdistin ton mun uuden syksyn lempparipaidan biker-liiviin, tykkään tosi paljon tästä yhdistelmästä! Tykkäättekö te?

6 kommenttia:

 1. voi ei "taloussossuu"!! haha meillä on siis kauppiksessa yksi pakollinen kolmen nopan taloussosiologiankurssi ja se on kaikkien inhokki :D sinänsä aihe on ihan mielenkiintoinen, mutta meillä on siinä niin surkea opetus. itseasiassa kauppiksessa voi ottaa taloussossun jopa pääaineeksi, tosin taitaa olla ehkä yksi opiskelija viidessä vuodessa kun sen valitsee.

  mutta mä ihan oikeesti tykkäsin siitä tenttikirjasta, jotenkin kivaa vastapainoa oli lueskella sitä noiden kovien aineiden laskiksien sun muun rinnalla!

  VastaaPoista
 2. I love the tribal style shirt and vest is also great ♥

  VastaaPoista
 3. oot tosi nätti tossa neljännessä kuvassa :)

  VastaaPoista