sunnuntai 16. syyskuuta 2012

my weekend

J: Kuka arvaa, mitä tein perjantaina? Kävin pubissa, hah! Ekaa kertaa St Albansissa. Itseasiassa päädyttiin pariinkin eriin. Seurana oli pari uutta tuttavuutta ja siideri maistui muuten aika paljon paremmalle mitä Suomessa. Ilta ei onneksi venynyt puoltayötä pidemmäksi, sillä aamulla piti taas herätä ajoissa ja suunnata Lontooseen. Lauantaihin mahtui mm..

.. Kiertelyä Covent Garden marketissa. Oisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä, mutten halunnut kantaa niitä koko päivää mukanani, joten jätin ostamatta.

..China Townissa käynti. Aika pieni se oli, mutta sen tiesinkin. Joka paikassa tuoksui kiinalainen ruoka, haha. Melkein kuin Nykissä!

..Sannin kanssa Green Parkissa hengailua.. Kiva tavata muitakin suomalaisia aupaireja! Toivottavasti tavataan pian uusiksi!:) Söin ekaa kertaa täällä Tescon take-away sushia ja oli muuten yllättävän hyvää. Hintakin oli kohdallaan!

..Kuvailua, kuvailua, kuvailua.. Koskakohan kyllästyn? Mulla on nyt jo älyttömästi kuvia Union Jackista, punaisista busseista, puhelinkopeista ja valkoisista taloista. Lontoo on vaan niin nätti paikka!

....Big Benin ihastelua. Riikka sivisti mua, että sen nimi on nykyään Elizabeth Tower. Whaat?? Mulle se on nyt ja ikuisesti pena.

..London eyen katselua ja samalla ihanien ystävien ikävöintiä. Tuli meidän parin vuoden takainen London eye kierros mieleen.. Uudestaan en kyllä enää tuon vehkeen kyytiin hyppäisi. Se yksi kerta riitti..

..Lontoolaistyylien ihastelu. En tiedä oliko muotiviikon syytä, mutta katukuvassa näkyi toinen toistaan tyylikkäämmin pukeutuneita nuoria naisia ja miehiäkin yllättävän paljon! Enää ei tarvitse selailla katumuotisivustoja, kun voi vaan vaellella pitkin Lontoota ja ihastella ihmisiä. Osaispa (ja jaksaispa) itsekin pukeutua yhtä kivasti!

Lisäksi eksyin ostoshelvettiin, eli Stratfordin Westfieldiin.. Sieltä löytyy oikeasti KAIKKI kaupat, sanotaan nyt vaikka esimerkiksi Primark, Topshop, Forever21, Urban Outfitters, Berhka, Victoria's Secret.. Oisko euroopan isoin ostoskeskus? Kaikkien kauppojen lisäksi siellä oli ihan hemmetisti jengiä, joten mä en siellä pitkään viihtynyt! Joku arkipäivä se voisikin olla helvetin sijaan paratiisi.. ;)

Tänään en olekaan tehnyt sitten mitään. Tai no nukuin pitkään, ihanaa. Oon yleensä herännyt täällä ilman herätyskelloa viimeistään ennen kahdeksaa, mutta tänään nukuin yli kymmeneen! Nyt ajattelin lähteä vähän ulos kuvailemaan ja illalla voisin katsoa taas pari jaksoa salkkareita, jos vaan ne näkyy vielä youtubesta. Fiksua tekemistä!;) Mites muiden viikonloppu meni?

5 kommenttia:

 1. mukavan kuuloinen viikonloppu sulla ollut, ja kuvat on hienoja!

  VastaaPoista
 2. Onpas nuo vikat kuvat todella kauniita :)

  VastaaPoista
 3. eikä sun viikonloppu kuulostaa ihan täydellisyydeltä! oispa mahtavaa itekki asua ulkomailla, oon niin kade! :p

  VastaaPoista
 4. Suomeen pitäis myös saada joku tasalaatuinen- ja hintainen sushipaikkaketju :D ja toi vika kuva on jotenkin tosi magee!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos :> Mukava se oli!

  Reetta: Kiitos :)

  Emppu: Sitten vaan muutat ;)


  Lalalaura: Juu niin pitäis :) Noi on tosin ihan supermarketista.

  VastaaPoista