lauantai 8. syyskuuta 2012

muumi nro 38?

R: Näin alkuviikosta Viivin blogista, että taas on ilmestynyt uusi muumimuki. Eikä mikään tavallinen muumi, vaan Stockmannin 150v-juhlan kunniaksi suunniteltu muki, jota valmistetaan vaan rajattu määrä. Muumit seikkailevat mukissa sellaisina, kun Tove Jansson suunnitteli ne Stockmannin lahjapaperia varten 1950-luvulla. Ehdin jo vähän aikaa panikoida, että mukit myydään loppuun ennen kun ehdin omani ostamaan, mutta onneksi ehdin ajoissa.. Kyllähän todellisen muumimuki-fanin pitää kaikki mahdolliset mukit saada! Ja onhan tämä harvinaisen kaunis muumimuki. Eilen näitä sai vielä Turun Stockalta, netistä näköjään on myyty jo loppuun.


Lopulta mukeja lähti mukaan kolme, äitille ja Jennallekin piti ostaa. Näytin varmaan just siltä että hamstraan nyt näitä mukeja ja myyn ne pian tuplasti kalliimmalla netissä. Selailinkin jo huutonettiä ja näitä oli siellä heti myynnissä kalliimmalla. Samalla huomasin miten tajuttomia hintoja joistain muumeistä pyydetään. Saisin ihan mukavat rahat jos myisin kaikki muumimukini! Hyvä tietää, jos rahapula iskee. No ei, en kyllä ihan äkkiä mun muumikokoelmasta luovu, niitä on vuosien aikana kertynyt jo ihan kiitettävästi..

Aamukahveja en ajatellut tästä mukista juoda, vaan pidän tätä ihan vaan koristeena. Nyt juon aamukahveja toisesta mukista ja mietin mitä tänään tekisi. Tenttiin pitäisi lukea, mutta tuskin koko päivää jaksaa opiskella. Leffaan voisi ehkä mennä.. Hauskaa viikonloppua kaikille!

P.S Osallistukaa arvontaan! Säälittävän vähän osallistumisia tullut siihen nähden miten paljon teitä täällä kuitenkin päivittäinkin käy. Mikä on kun ei 50 euron lahjakortti kiinnosta?

5 kommenttia:

 1. todellakin kaunis muumimuki tämä!

  VastaaPoista
 2. Beautiful cup, you look pretty in the last post lovely outfit. I just follow your news. I invite you to visit and follow my blog if you like it, I hope it!

  www.tomelessismore.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloinen muumimuki!!! Haluun kans:---))

  karoliinannn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. hitsit, ku olisinki tienny tuosta aiemmin, olis ehkä ehtiny nappaamaan omani! ite satuin kans viikko sitte selaamaan huutonetin muumimukeja ja järkyttävää niitä hintoja! itelläki kävi mielessä, että pitäiskö tarjouksien aikaan aina ostaa kaks samaa mukia, niin toisen voi sitte myydä netissä joskus... jotenki se kuitenki kuulostaa minusta jotenki "epärehelliseltä" (vaikkei nyt oikeasti oliskaan), ku ärsyttää kaikki lipputrokaritki jotka aina rohmuaa keikkaliput toisten nenän edestä.

  VastaaPoista
 5. oohhh Lovely cup!! :)

  http://littleprp.blogspot.com.es

  VastaaPoista