maanantai 17. syyskuuta 2012

monday monday monday

R: Voihan maanantai. Miten voi osua maanantaille vielä näin masentava sääkin? Mun pitäisi pian lähteä käymään Postissa, kirjastossa ja yhdessä työhaastattelussa, kiva juosta pitkin kaupunkia tuolla sateessa, tuulessa ja harmaudessa. Enkä omista edes yhtään kunnollista sateenvarjoa. Syksy olisi paljon siedettävämpää aikaa jos olisi koko ajan yhtä nätti sää kun eilen. Eilinen oli kyllä hyvä päivä, täydellisen kiireetön sunnuntai. Kierreltiin pitkin Turkua erilaisissa tapahtumissa, käytiin Morrison'sissa syömässä, leivottiin mudcakea ja ihasteltiin ilotulitusta. Tein muuten myös yhden ihan super hyvän ostoksen, siitä lisää joskus myöhemmin.


Kakku onnistui ihmeen hyvin, vaikka tein ensimmäistä kertaa elämässäni mutakakkua. En ole montaa kertaa tällaista edes syönyt, nyt vaan jostain syystä alkoi tehdä mieli suklaakakkua. Normaalisti mä en nykyään enää syö suklaata lähes koskaan (ainoastaan joulun aikoihin ja joskus pätkiksiä), mutta tämä oli ihmeen hyvää. Pieni pala riitti kyllä hyvin ja nyt on suklaakiintiö taas täynnä.

Mä taidan nyt ottaa ihan uudenlaisen asenteen tähän maanantaihin, "jee uusi viikko", "jee ei sada yhtä kovin kun perjantaina". Nyt siis meikkiä naamaan ja ulos, heippa!

6 kommenttia:

 1. Upean näkösiä nuo ilotulitukset, hyviä kuvia oot saanut niistä :)

  Mutakakku näyttää kyllä todella herkulliselta, hyvin siis taisi todellakin onnistua :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat kuvat, varsinkin laivat-kuva! ja kyllä kakkukin näyttää herkulliselta.. :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia oot saanut ilotulituksista! Me käytiin vaan autolla ajelemassa keskustassa eilen ja ihailtiin ihan vaan autonikkunasta noita raketteja, oltiin vähän laiskoja : D...

  VastaaPoista
 4. meijänkin piti mennä eilen morrisoniin hamppareille kun niin halvalla sai ;) tyydyttiin kuitenkin vaan spiceicen jugurttijäätelöön, pitihän sitä jotain hansamanian alennuksia hyödyntää :D kun siellä kaupoilla kiertely siinä rysässä on liian ahdistavaa..

  VastaaPoista
 5. Mikä kakku! <3 mutakakku on kyllä ihan parasta :).

  VastaaPoista
 6. Reetta: Kiitos :) Ja arvaa alkoiko taas tehdä mieli mutakakkua..

  Anonyymi: Kiitos paljon :)

  Mirka: Heh, kyllä ne varmaan autostakin näkyi ;)

  Senja: Mua harmittaa kun missasin ton jogurttijätski tarjouksen.. Opiskelijan pitäisi aina käyttää hyväksi tollaset tarjoukset, hih ;)

  Maija: niin on ;)

  VastaaPoista