maanantai 3. syyskuuta 2012

last tuesday

Housut ja neule Bershka
Laukku Monki
Kengät Converse
Sormus JC

J: Mulla oli tosiaan viimeisellä Suomi viikolla niin kova kiire, että jäi pari asua postaamatta! Tästä niistä ensimmäinen, joka on siis viime tiistailta, kun kävin Turussa Riikkaa moikkaamassa. Huh, tuntuu, että siitä olisi jo ikuisuus! Ihan älyttömästi kaikkea on tapahtunut näiden kuvien jälkeen..

Tänään oli mun ensimmäinen kokonainen päivä täällä Englannissa. Kaikki on edelleen vähän outoa. Eniten aikaa menee varmaan siihen, että opin asumaan toisten kotona.. Oon asunut neljä vuotta yksin, joten vähän hassua, että yhtäkkiä on niin paljon elämää ympärillä. Tosin eiköhän siihen pian totu.. Ei ainakaan tule yksinäistä! Huomenna tapaan muita au paireja täältä St Albansista, toivottavasti siellä olisi samanhenkistä porukkaa. Tarvitsen shoppailu- ja kahvitteluseuraa! Vähän kyllä jännittää, että miten mun englanti sujuu.. Enkä edes suomeksi ole niin hyvä tutustumaan uusiin ihmisiin.. Iik! :D Nyt kuitenkin nukkumaan, huomenna on eka kunnon "työpäivä". Jee!

5 kommenttia:

  1. Älä huoli, englanti sujuu kyllä - sen käyttöön tottuu nopeasti, kun elää englanninkielisessä ympäristössä. Jeiii, ootan innolla seuraavia päivityksiä! :)

    VastaaPoista
  2. Love the green jeans...That's my favorite color. I have a D.I.Y blog post about designing a pair of converses...the low top ones. RoRos World

    VastaaPoista
  3. ostin eilen ihan samanlaiset housut ginasta! toi väri on niin ihana :) en oo oikeen koskaan lämmennyt pastellisävyisille housuille, ihanaa kun nyt syksyn myötä kauppoihin tulee näitä vähän voimakkaampia värejä!

    VastaaPoista