lauantai 1. syyskuuta 2012

kesän 2012 asut

R: Selailin kesän blogipostauksia ja päätin kerätä kaikki kesä-elokuun asut samaan postaukseen. Ajattelin että näitä olisi tullut enemmän, läheskään kaikkia kivoja asuja ei tullut näköjään kuvattua! Tässä asut numeroituna, mitkä on teidän suosikkeja?


Siinä ne, mitkä on teidän suosikkeja? Mä tykkään aika monistakin paljon, mutta jos muutama suosikki pitäisi valita niin varmaan numerot 1, 7, 10, 12, 15 ja 16. Näistä huomaa hyvin mikä mun lempiväri oli kesällä, minun vihreä! Yksittäisistä vaatteista mun suosikeiksi nousi kesällä varmaan toi Zaran pitsipaita, jonka ostoa mietin kauan lähes 30 euron hinnan vuoksi. Onneksi kuitenkin ostin, tykkään siitä älyttömästi. Toinen ehdoton vaatekriisien pelastaja on viime aikoina ollut toi Bershkasta keväällä ostettu farkkuliivi, niin kiva. Oon ihastunut liiveihin niin paljon viime aikoina, että tilasin H&M:ltä sellasen mustan biker-liivin, näette sen varmaan pian jossain asussa..

Jos pitää miettiä mikä asia mun omasta pukeutumisesta jäi parhaiten mieleen kesältä 2012, niin se on kyllä mekot! Olen oppinut vihdoin käyttämään hameita ja mekkoja, ihastuin kamalasti tuollaisiin epäsymmetrisiin helmoihin ja loppukesästä myös maksihameisiin. Pitäisi varmaan opetella käyttämään niitä arkipukeutumisessa syksylläkin.. Voi että tekee kyllä oikeen pahaa katsoa tuota viimeistä kuvaa, mihin mun rusketus on kadonnut? Haluan paljaat sääret taas esille ja kunnon rusketuksen. Harmi ettei tullut lottovoittoakaan niin ei voi ottaa äkkilähtöä lämpimään.

Mistä asusta te tykkäätte eniten?

8 kommenttia:

 1. Mun lemppari 8 ! Ihanan värinen hame !!:)

  VastaaPoista
 2. 6 ehdottomasti! vaikka monta muutakin kivaa on :)

  VastaaPoista
 3. 16. on mun lemppari! :-)

  -weeka-

  VastaaPoista
 4. 13 on mun lemppari! hauska idea, tämmösen vois tehdä itekin;)

  VastaaPoista
 5. Great outfits, love your style!

  Kisses.

  www.pollysboudoir.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Kivoja asuja! Ehkä lempparini on kuitenkin nro. 9! :)

  VastaaPoista
 7. 7, 8 ja 9 ehdottomasti parhaat mun mielestä :)

  VastaaPoista